Сообщение #2483867 Просмотреть на стене →

#VIVAVIVAУКРАЇНА #історія #Міжнароднеправопринципитазастосування #суспільство #раша
А чого б не виперти агресора-нацистську рашу х G 20 ?
https://bukvy.org/cherez-rosiyu-bulo-zablokovano-deklaracziyu-ministriv-g20-iz-zasudzhennyam-vijny-proty-ukrayiny/
Через Росію було заблоковано декларацію міністрів G20 із засудженням війни проти України
Глави міністерств з цифрової економіки країн G20 обговорили ситуацію в Україні. РФ виступила проти включення абзацу з формулюванням про засудження російсько-української війни до тексту міністерської декларації.

У місті Бангалор на півдні Індії члени G20 порушували питання впливу війни на глобальну економіку. Більшість країн рішуче засудили війну Росії проти України.
Утім через Росію жодної декларації ухвалено не було.
Ще глави міністерств пообіцяли захищати права людини та конфіденційність приватного життя у процесі побудови цифрової економіки. Ще було порушено питання шляхів забезпечення безпеки та економічного зростання у міру розвитку цифровізації.
Вони наголосили на важливості надання пріоритетної уваги безпечним та інклюзивним підходам, які забезпечують дотримання прав людини та захист особистих даних у міру розвитку комунікаційних мереж та правової бази.

:(
І ще запитання Нащо Надавати таким рашенським країнам як Індія проводити такі форуми...??
Могли ж не дати або перенести При Бажанні :(
 
Последние новости
"Динамо" повторило особистий рекорд у Прем'єр-лізі Шапаренко провів 200-й матч у кар'єрі В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%