Сообщение #2483517 Просмотреть на стене →

#історія #світовіЗМІ #VIVAVIVAУКРАЇНА #Міжнароднеправопринципитазастосування #суспільство #Черкаси
£90m boost to Ukraine's air defence capability as new contracts signed
https://www.gov.uk/government/news/90m-boost-to-ukraines-air-defence-capability-as-new-contracts-signed
90 мільйонів фунтів стерлінгів збільшили можливості протиповітряної оборони України завдяки підписанню нових контрактів
Це відбувається в той момент, коли починається доставка нового пакету безпілотників в Україну за фінансування Міжнародного фонду для України, керованого Великобританією.

Дякую,Велика Британія!
Безпілотну систему CORTEX Typhon можна встановлювати на транспортних засобах
Три контракти на поставку в Україну засобів протиповітряної оборони на суму понад 90 мільйонів фунтів стерлінгів підписало Міністерство оборони від імені Міжнародного фонду для України (IFU).
Вони включають контракт на 56 мільйонів фунтів стерлінгів щодо безпілотних авіаційних систем (UAS) з норвезькою оборонною компанією Kongsberg і ще два контракти на забезпечення додаткових можливостей ППО.
Контракт із Kongsberg передбачатиме закупівлю встановлених на транспортних засобах систем протидії безпілотникам для виявлення, відстеження, знищення або виведення з ладу БПЛА.
Система CORTEX Typhon розроблена для роботи лише двома користувачами, її можна швидко розгортати та переміщувати для максимальної ефективності роботи.
Система може працювати окремо або як частина інтегрованої мережі та використовуватиме складний набір датчиків, камер, радарів та електронного обладнання спостереження, щоб дозволити їй фізично знищувати або виводити з ладу дрони.
Міністр оборони Бен Воллес сказав:
Ці системи протиповітряної оборони мають можливості та гнучкість для швидкого розгортання для захисту цивільного населення та інфраструктури України або для використання на лінії фронту.
Міжнародний фонд для України підкреслює єдність і рішучість наших союзників працювати разом, щоб забезпечити Україну найсучаснішим обладнанням, яке відповідатиме її вимогам у сфері можливостей.
Ці контракти , укладені відділом закупівель Міністерства оборони, оборонним обладнанням та підтримкою, є частиною пакетів закупівель, оголошених міністрами оборони IFU на початку цього року для постачання в Україну засобів протиповітряної оборони, безпілотників, радарів і систем електронної боротьби .
Контракти укладені у зв’язку з надходженням в Україну нової партії безпілотних літальних апаратів аеророзвідки, призначених для виконання розвідувальних завдань як наземного, так і морського базування.
Збройні сили України вже розпочали тренування на системах, які складатимуть пакет із понад 100 безпілотників.
Авіаційні системи без екіпажу (UAS) складаються з кількох типів безпілотних літальних апаратів для різних функцій, включаючи захоплення цілей, радіоелектронну боротьбу, наведення артилерії та нічні операції.
IFU використовує фінансові внески міжнародних партнерів для забезпечення пріоритетної військової допомоги для України. Це забезпечить безперервне постачання військової підтримки – летальної та нелетальної – Україні до 2023 року та надалі.
Понад 770 мільйонів фунтів стерлінгів було зібрано через IFU завдяки внескам Великобританії, Норвегії, Нідерландів, Данії, Швеції, Ісландії та Литви.
Велика Британія, як і раніше, повністю віддана підтримці України, 2,3 мільярда фунтів стерлінгів вже виділено на подальшу військову підтримку до 2023 року, а додаткові боєприпаси та обладнання будуть доставлені в найближчі місяці. Подальша допомога уряду Великобританії продовжується у формі гуманітарної та економічної допомоги

З офсайту Міністерства Оборони Великої Британії
 
+2
Последние новости
Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%