Сообщение #2473292 Просмотреть на стене →

Друг хорошого товариша збирає на інжиніринг дрона. Хто чим може) дякую
---
"Відкриваю збір на квадрокоптер! Після довгих планування і консультацій з інженерами, вирішив зібрати квадрокоптер що вирішує багато проблем. Зараз для розвідки і коригування використовуємо переважно mavic 3(E, T) але не дивлячись на те що це хороші дрони і дуже добре служать нам з ними є багато проблем:
1. Це цивільні дрони і їх потрібно анімізувати щоб ворог не міг відслідкувати їх місце положення і місце положення пілота. Це робиться на програмному рівні, або зараз отримали велике розповсюдження Канадські плати, після монтажу на дрон такої плати, він завжди думає що він у Канаді. Перший спосіб ефективний, але вимагає час перед кожним вилітом ще він не на 100 відсотків надійний і ми не знаємо злетіла анімізація в цей раз, чи ні. Другий спосіб хороший, але дрон не може позиціонуватись по супутниках і у випадку втрати сигналу, ми втрачаємо дрон.
Дрон що я хочу зібрати за замовченням анонімний.
2. Позиціювання дрона у просторі. Так сталося що по лінії фронту, де я воюю зовсім нема супутників Це дуже велика проблема, особливо для дронів без канадки тому що щоб вилетіти дрону потрібні супутники і іноді доводиться чекати по 20 хвилин щоб він хоть щось спіймав і взлетів. Також при польоті позиціонування дрона по супутниках відсутня, і якщо на невеликій висоті ще допомагає лідар, то на великій він не може залишитись за землю і дрон не розуміє він летить, чи висить на місці, що дуже ускладнює його керування. Про повернення до дому у разі втрати сигналу, я взагалі мовчу, воно просто відсутнє, втратив сигнал - втратив дрон. Повірте, це буває не рідко.
В моєму дроні буде встановлений потужний приймач сигналу від супутників і він має працювати там де приймач мавіка не справляється. Також резервне позиціонувагня буде забезпечено триангуляцією від LORA, технологія нова, але вже показала хороші результати.
3. Втрата відео. Зазвичай перше що глушиться і втрачається під час польоту це відео, а без нього керувати дроном дуже важко, додамо до цього його відсутність позиціонування і у нас залишається з показників тільки висота з барометра і то не завжди, і розуміння куди дрон дивився перед втратою відео. Тут вже не по приладах доводиться летіти, а будувати в голові мапа і намагатись вести його по ній. Втратити дрон при такому пілотуванні дуже легко. В моєму дроні буде дві різні системи передачі відеосигналу. Основна - далекобійна цифрова, яка буде передавати якісну картинку, з якою можна буде працювати і резервна - аналогова, яку важче заглушити і яка допоможе вивести дрон з під РЕБ.
Також цей дрон буде вирішувати проблему взаємодії розвідувального дрона з ударними ФПВ дронами. У нього на борту буде встановлений ретранслятор сигналу для ФПВ дронів, що зменшить ризики втрати зв'язку пілота з ударним дроном і дозволить літати у складних радіоумовах.
Коли що цей дрон покаже свою ефективність в денний час, відкрию збір на нічну камеру для нього.
Зараз для реалізації цього проекту необхідно 190000 грн. Це дуже невелика ціна враховуючи що 1 мавік коштує від 90000 і вони дуже часто втрачаються через вище перераховані причини.
Кому цікаво і хоч прийняти участь в проекті як технічний консультант, пишіть розповім усі технічні деталі.
Усіх інших дуже прошу активно робити репост і надсилати донати на банку: https://send.monobank.ua/jar/2gAeDM8BVR
Номер картки банки: 5375411207104501
Дякую!"
 
+7
Последние новости
Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%