Сообщение #2473107 Просмотреть на стене →

Павлюченко

НАТО ХОШЬ?

Ну що, я попереджав про те, що Україна отримала пропозицію про вступ до НАТО тиси територіями які будуть підконтрольні центральній владі на момент наступного саміту Альянсу. Сьогодні надійшло підтвердження. Раз так, то додам ще дещо.

Вже йдуть переговори між США, Україною, Канадою, Францією, Німеччиною та Італією щодо майбутнього нашого членства у НАТО. Більше того, на такий варіант погоджується навіть Орбан та, як кажуть дуже серйозні джерела з республіканського табору, Трамп.

Ще повідомляю, що українська сторона у особі Ермака по дорученню Зеленського трохи більше місяця тому погодилася "розглянути цю пропозицію та підготувати свої зауваження до цього плану. І ці пропозиції позавчора надійшли до Брюсселя позавчора. Що у них - я знаю. Не скажу доти, доки не буде дозволу. Скажу одне - з українськими зауваженнями плюсів подібного розвитку ситуації суттєво більше ніж мінусів. Можливо у наступний понеділок я детально проінформую підписників про пропозиції США та зауваження України. Ну а ви до понеділка порозминайте язики та пальці. До зустрічі.
 
Последние новости
Бывший полузащитник «Динамо» спустя 13 лет вернулся в свой родной клуб Виталий Миколенко: «Никаких проблем со связками нет, у меня просто сильный ушиб» (ВИДЕО) Реброву на замітку: румунський тренер назвав вразливе місце збірної України перед стартом Євро-2024 Миколенко – про прогнози лікарів щодо відновлення: "Ніяких, тому що це вже як впорається мій організм" Темур ПАРЦВАНIЯ: "Алієв і Мілевський гуляли так само, як і решта хлопців із першої команди "Динамо", але їх постійно ловили. У Гармаша уся зарплатня ішла на погашення штрафів за червоні" "Юссуф був дуже хорошим футболістом. Діакате теж був непоганий, але слабший за Михалика". Екс-динамівець про легіонерів киян Чому Супряга став героєм фіналу ЧС у збірній Петракова: захисник "Кривбаса" зізнався, що зробив фахівець Сергей Шищенко: «Уверен, сыграй мы с «Динамо» по-другому — и результат не был бы проигрышным» "Він просто творив на полі". Хавбек "Динамо" удостоївся похвали - тренер назвав його сильні якості Євро – не за горами! Як гравці "Динамо" тренуються у збірній України
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%