Сообщение #2462984 Просмотреть на стене →

Ukraine to compete at Paris Games even with Russian neutral athletes
https://english.kyodonews.net/news/2023/08/51beeecad488-urgent-ukraine-to-compete-at-paris-games-even-with-russian-neutral-athletes.html
Гутцайт- зрадник України риг та рашкінець :
Україна виступатиме на Іграх у Парижі навіть із російськими нейтральними спортсменами

Як вам? А по Суспільному ТБ та по всьому світу передали,що Україна не проти виступу спортсменів з раші та білораші на олімпіаді-2024 під нейтрвльним прапором
Історія нічому не вчить :(;
Україна готова взяти участь в Олімпійських іграх у Парижі наступного літа навіть за умови участі нейтральних спортсменів з Росії та Білорусі, заявив нещодавно в інтерв'ю Kyodo News голова Олімпійського комітету країни, що постраждала від війни, Вадим Хутцайт.

Раніше цього року Україна натякнула, що може відмовитися від участі в Іграх 2024 року, якщо російським чи білоруським спортсменам буде дозволено змагатися навіть під нейтральним прапором.

"Нашим спортсменам потрібно бути на Олімпіаді", - сказав Хутцайт. «Наш прапор буде на відкритті, на змаганнях, наші спортсмени представлятимуть нашу державу, щоб усі у світі бачили, що Україна є, була і буде».


Вадим Хутцайт, голова Національного олімпійського комітету України, в інтерв’ю Kyodo News у Києві 10 серпня 2023 р. (Kyodo)
У січні Міжнародний олімпійський комітет заявив, що розгляне можливість дозволити російським і білоруським спортсменам повернутися до міжнародних змагань за певних умов, у тому числі виступати як нейтральні спортсмени.

Національний олімпійський комітет України тоді заперечував проти цієї ідеї, стверджуючи, що спортсмени з двох країн повинні бути повністю виключені, і запропонувавши бойкотувати, якщо їм буде дозволено брати участь.

Але через рік до Ігор МОК 26 липня розіслав запрошення всім країнам, крім Росії та Білорусі. Хатцайт зазначив, що цей крок змусив Україну завершити участь в олімпійських відбіркових змаганнях.

"Ми не звертаємо уваги на цих спортсменів, тому що для нас взагалі незрозуміло, хто ці спортсмени, тому що (вони) під нейтральним прапором", - сказав він перед тим, як уточнити, що Україна все ж може вийти.

«Якщо Російська федерація і Білоруська федерація будуть виступати під своїм прапором – ми не будемо брати участь у цій Олімпіаді».

А під нейтрвльним прапором рашенським та біларашенським військовим та сексотам Кремля можна??
Гутцайт,ти українців питав?
Історії з оімпіадами та чемп світу з футболуу у раші нічлму не вчать??.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%