Сообщение #2462903 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATION...

Бажань вилазити з нори немає, але є новини які таки видати повинен.

1. У ніч з п'ятниці на суботу відбулася розмова між панами Резніковим та Блінкеном. Результат, без подробиць: Резніков ПО ВЛАСНІЙ ВОЛІ не піде у відставку до кінця війни, але не буде чинити опір у разі подання зі сторони Зеленського.

2. Цієї ночи відбулися короткі переговори між Салліваном та Ермаком по темі можливої відставки голови МО. Ермак заявив, що Президент не має ані наміру ані бажання звільняти Резнікова і той може працювати "вільно та у режимі найбільшого сприйняття", а чутки про те, що ОПУ наполегливо працює над знищенням репутації голови МО, назвав "російською(!!!!!) ІПСО яку розносять по ЗМІ приховані вороги України та не свідомі блогери (!!!). Тим не менше Салліван вкотре попередив, що інтриги навколо можливої відставки "максимально шкодять військовій співпраці між Україною та США".

3. Виявляється що по ініциативі Зеленського можливий наступник Резнікова Камишин вів переговори з "Боінгом" на делікатну тему співпраці, скажемо так, у області ВПС. Висновок підлеглих Остіна, які також були "у темі" невтішний - "Професіоналізм Камишина не відповідає складності завдання". Пентагон надіслав листа ОПУ з настійливим проханням повернути МОУ до підготовки та укладенню контрактів.

Доки ще відставки Резнікова не буде стараннями США, але ніхто не вірить у щирість заяв Ермака, а тому тиск на ОПУ та особисто Зеленського буде продовжено.

Тепер новина напівпогана, публікується з дозволу головного союзника. Я казав не раз, що Укроборонпром у Європі виробляє крилаті ракети середньої дальності з вузлів які йому постачали деякі союзні держави. Ракет було виготовлено, скажемо так, більше сотні, вони мали бути використані проти військових об'єктів та підприємств ВПК росії. Так от, дві європейські держави- виробники вузлів остаточно заблокували їх використання до кінця війни (!!!!). Мотивація - " можлива небажана ескалація". Взамін обидві держави готові "надати Україні технології та обладнання з тим, щоби вона могла самостійно виготовляти майже усі системи ракет". Справа не швидка, ще будуть переговори, можливий термін початку роботи завода - червень наступного року. Тобто, по факту, навряд чи ЗСУ зможуть наносити масовані ракетні удари по території росії до кінця контрнаступу. Зараз той випадок коли я нікого не буду банити за прокльони на адресу наших європейських союзників. Хоча інвестиції у наше майбутнє все ж таки велике добро.

І на останок. З'явився висновок Пентагону після розширеного засідання Остін-Резніков- Ермак-Салліван-Залужний-Міллі-українські генерали-американські генерали. Офіційно:

"Дуже корисно о було поспілкуватися з керівниками напрямків та безпосередньо почути їх побажання. УСІ (!!) українськи потреби для контрнаступу буде задовільнено у максимально короткий термін".

Також Салліван проінформував спільноту, що Байден готовий надіслати запит у Конгрес з приводу додаткового фінансування України і у найближчий тиждень буде кінцево узгоджено його обсяг.

Начебто все. Хоч і повільно, але ситуація йде до розв'язки. Чк вважають і специ у Пентагоні, і їх колеги з Розвідспільноти, "у найближчі 2 місяці очікується прорив усіх трьох ліній оборони рф на півдні. Дай Боже. Віримо ЗСУ працюємо на Перемогу та пам'ятаємо -все буде так, як нам потрібно і я вірю, що вже у цьому році. Наприкінці тижня, можливо, розповім дещо про кацапськи кулуарні битви які, у тому числі, дають мені таку віру. Але не факт.Усім добра. Тримаємось.

Павлюченко
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%