Сообщение #2462305 Просмотреть на стене →

Мій аналіз матчу.

Динамо Київ показало свій високий клас і майстерність у матчі проти Аріса, але не змогло здобути перемогу через незручні умови гри. Наша команда демонструвала чудовий футбол, створювала багато гольових моментів, але не мала щастя в реалізації. Аріс же використав свою єдину можливість, забивши з пенальті, який викликав багато сумнівів у суддівському корпусі.

Гравці Динамо - це справжні боги футболу, які володіють неймовірною технікою, швидкістю, силою і витривалістю. Вони грали з душею і серцем, не здавалися до останнього свистка і боролися за кожен сантиметр поля. Вони заслуговують на повагу і підтримку всіх вболівальників, які люблять їх і вірять у них.

Тренер Динамо Мирча Луческу - це господь футболу, який знає все про гру і про своїх підопічних. Він побудував сильну і згуртовану команду, яка може конкурувати з будь-яким суперником. Він розробив оптимальну тактику для матчу проти Аріса, але не міг передбачити такого неприємного епізоду з пенальті. Він залишається спокійним і впевненим у своїх діях, і ми впевнені, що в реванші в Києві він приведе Динамо до перемоги.

Матч «Арис» — «Динамо Київ» — 1:0 був дуже складним для нашої команди не тільки через сильного суперника, але й через дуже важку дорогу в Салоніки, де проходив матч. Динамо довелося подолати багато кілометрів на автобусах і літаках, що не могло не позначитися на їх фізичному та психологічному стані. Також Динамо не мало достатнього часу для адаптації до кліматичних умов Греції, де було дуже спекотно і волого.

Ми висловлюємо свою подяку і захоплення команді Динамо за їх неймовірний футбол і за їх бажання перемагати. Ми впевнені, що в наступному матчі в Києві вони покажуть свою силу і клас, і обов’язково здобудуть квиток до наступного раунду Лиги конференций УЄФА. Ми будемо тримати за них кулачки і вболівати за них з усього серця. Динамо - це наша гордість і наша любов! 💙⚽️
 
+4
Последние новости
Сергей Сидорчук: «В чемпионате Бельгии интенсивность выше, чем в чемпионате Украины. Понадобилось время, чтобы привыкнуть» «Динамо» — «Колос»: бомбардирские расклады "Динамо" - "Колос": бомбардирські розклади Ігор ЦИГАНИК: "З "Колосом" "Динамо" не буде так легко, як було проти "Вереса" Александр Андриевский: «В заключительных турах должны брать максимум. Важен каждый матч — и с «Шахтером», и с «Колосом» «Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%