Сообщение #2462105 Просмотреть на стене →


https://kanaldim.tv/krashhe-nizh-plan-marshalla-yak-same-avstralijskyj-milyarder-tviggi-planuye-dopomogty-ukrayini/
#історія #VIVAVIVAУКРАЇНА
Краще ніж "план Маршалла": як саме австралійський мільярдер Твіггі планує допомогти Україні
Зібрати та інвестувати в майбутнє України 100 мільярдів доларів. Таку амбітну мету поставив перед собою австралійський мільярдер Ендрю Форрест. Який у нього план та чи готові підтримати його світові лідери, дізнавайтеся у матеріалі "Ранку Вдома"
Ендрю Форрест — другий найбагатший громадянин Австралії за версією Financial Review. Твіггі — таке прізвисько має бізнесмен, починав з біржового маклера, стрімко рухався кар'єрною драбиною, очолював великі корпорації та створював власні. Врешті-решт заробив понад 27 мільярдів австралійських доларів.

У березні 2022 року Ендрю Форрест разом зі своєю дружиною Ніколою створив спеціальний фонд, виділивши власні 500 мільйонів доларів на розбудову повоєнної України. Він став одним з головних промоутерів збору коштів для майбутнього нашої держави.

"Я представляю Австралію, де всі розуміють, що одна країна здійснила вторгнення до іншої через свої егоїстичні мотиви. Сподіваюсь, що Україна покладе край такій практиці, коли хтось дозволяє собі напасти на незалежну державу", — заявив австралійський мільярдер Ендрю Форрест.
Ідею фонду та плани з відновлення зруйнованої війною України Ендрю Форрест детально обговорював з провідними британськими та американськими інвесторами. Після кількамісячних перемовин зі світовими лідерами, президентом США Джозефом Байденом, колишнім прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном та президенткою Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн бізнесмен отримав зелене світло на втілення своїх задумів.
У серпні 2022 року австралійський інвестор зустрівся з Володимиром Зеленським і запропонував повністю змінити українську енергетику та телекомунікаційні мережі.
"Ми не повинні прагнути відновити те, чим Україна була з її застарілою інфраструктурою. Ми повинні уявити, якою вона може бути з баченням, плануванням та наявністю найкращих у світі технологій управління та мислення", — пояснив меценат.
Ідею Форреста з відбудови України називають сучасним "планом Маршалла". Проте австралієць не погоджується з таким порівнянням. На думку бізнесмена, "план Маршалла" з'явився запізно — через чотири роки після завершення Другої світової війни.
"Наш план треба реалізовувати негайно та йти в ногу з ентузіазмом, який відчувають українці під час звільнення своєї країни від загарбників", — резюмував мільярдер Ендрю Форрест.
Ендрю Форрест вірить, що Україна увійде у свою золоту еру та стане країною з найвищими темпами зростання економіки в Європі.

https://youtu.be/L7BI8LbeEtg
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%