Сообщение #2461961 Просмотреть на стене →

ПРО "АМЕРИКАНСЬКИХ ЗРАДНИКІВ" ТА ПЕРЕМОГУ.

Це для "Свідків невдалого контрнаступу". По підсумках вчорашніх переговорів Залужний-Міллі та сьогоднішніх Резніков-Остін.

... КОШ погоджується з позицією Головкома ЗСУ Залужного щодо необхідності максимального знекровлення російської оборони шляхом артилерійських та ракетних ударів задля максимального збереження особового складу. Термін "підготовчої фази", після проведення якої можливий запланований наступ великих сил ЗСУ при масованій підтримці бронетехніки, продовжено до 1го вересня цього року

.. КОШ підтверджує більш ніж 40ка відсоткове зниження щільності російського артилерійського вогню на південному напрямку що свідчить про істотну ефективність зусиль ЗСУ по знищенню складів та руйнації логістичних ланцюгів російської армії.

Генерал Остін проінформував Резнікова про прийняте "стратегічне рішення" щодо надання до весни наступного року до 130ти танків "Абрамс". Кількість максимальна, вона може бути зменшена по "політичним мотивам" особисто Байденом який буде приймати рішення по кількості "виходячи з логіки Контрнаступу". Тобто - восени треба продемонструвати успіх на полі бою для максимальних поставок.

Остін проінформував Резнікова про те, що Адміністрація Байдена не збирається виходити на Конгрес з проханням про додаткове фінансування яке дозволить надати Україні літаки F - 16 до кінця цього року. Рішення про постачання літаків буде прийнято у наступному році, перші поставки будуть, скоріш за все, наприкінці січня наступного року. Це логічно, я про це попереджав ще весною, зараз гроші на це Конгрес не дасть.

Остін проінформував Резнікова про "Принципове рішення" США надавати все можливе для українського Контрнаступу у "як мінімум наступні 9 місяців" і висловив побажання "скорішого відчутного успіху на полі бою".

Адміністрація Байдена у наступному місяці планує вийти на Конгрес задля виділення коштів на майже трикратне підвищення випуску набоїв для поповнення особистих запасів та забезпечення потреб ЗСУ. Що Конгрес погодиться з запитом, так у тому немає сумнівів.

Розвідспільнота США вважає російські війська на півдні слабомотивованими та погано навченими, але форсування Контрнаступу з "м'ясними" штурмами укріпрайонів та проривами бронетехніки через минні поля може призвести до втрат ЗСУ які не зможуть бути відновлені раніше зими.

Трохи від себе. Треба мати елементарне терпіння та не на словах, а у реалі вірити у ЗСУ. Бажаєте швидкого успіху? Тоді будьте готові к морю вбитих та поранених. Вас така ціна влаштовує? Мене - ні. Краще воювати по-американськи - повільніше, але з максимальним збереженням життів воїнів. Американці воювали у Другу Світову з Японською імперією, Італією та Німеччиною і не втратили навіть мільйона воїнів. Совдеп 42,5 мільйони. З кого брати приклад - очевидно. Терпіння усім та віри. Перемога буде обов'язково, до неї менше ніж ми усі витримали.

Павлюченко
 
+4
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%