Сообщение #2460639 Просмотреть на стене →

Ага.

Трохи про статтю Financial Times.

Заголовок який всі розповсюдили:
Джо Байден звернеться до Конгресу з проханням профінансувати озброєння Тайваню з бюджету України.

Головний зміст статті:
- Білий дім звернеться до Конгресу з проханням профінансувати зброю для Тайваню в рамках додаткового бюджетного запиту для України, намагаючись прискорити постачання зброї в країну на тлі зростаючої загрози з боку Китаю.
- За словами двох осіб, знайомих із планом, Офіс з управління та бюджету включить фінансування для Тайваню в додатковий запит як частину зусиль прискорити надання зброї.
- Якщо Конгрес ухвалить, Тайвань вперше отримає зброю через систему, що фінансується платниками податків США, відому як «іноземне військове фінансування». Очікується, що Білий дім подасть запит цього місяця.
Запит надійшов після оголошення Білого дому про те, що США вперше поставлять Тайваню зброю на суму 345 мільйонів доларів із запасів відповідно до системи, відомої як "PDA", яка використовувалася для надсилання зброї в Україну.

Цікава частина яка стосується безпосередньо нас:
«Впровадження додаткового фінансування для Тайваню поставить деяких республіканців Палати представників у складніше становище, оскільки багато тих, хто виступає проти фінансування України, залишаються за підтримку Тайваню», — сказав Зак Купер, експерт із безпеки в Азії в мозковому центрі American Enterprise Institute.

Додаткове пояснення останньої частини.
Об'єднання пакетів допомоги Тайваню і Україні змусить деяких Республіканців голосувати одразу, або проти обох країн, або за обидві країни. (бо серед тих хто підтримує Тайвань, є ті, хто не підтримують Україну і таким чином вони будуть вимушені голосувати за підтримку допомоги Україні).

Скринька Пандори
 
+4
Последние новости
Виталий Пономарев: «Рух» не будет специально настраиваться на игру с «Динамо» Илья Забарный: «Спасибо за сезон! Следующая остановка — Евро!» Іспанські ЗМІ описали гру Довбика, Циганкова і Яремчука: що журналісти зрозуміли з українського дербі Журналіст: "Головне, що пенальті у матчі "Динамо" - "Кривбас" не вплинув на жодні турнірні позиції" Легіонер "Динамо" потрапив на чемпіонський постер своєї команди «Матч с «Динамо» — своеобразный финал. Это будет один из важнейших матчей в истории нашего клуба», — защитник «Руха» Роман Яремчук — Фьюри: «Спокойной ночи, Тайсон» (ФОТО) Болельщики назвали лучшего игрока матча «Динамо» — «Кривбасс» Игорь Суркис — Александру Усику: «Ваша воля к победе является настоящим примером для представителей всех видов спорта» Сергей Ребров: «Я всегда на связи с Миколенко, надеемся, что он начнет тренироваться в общей группе 30 мая»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%