Сообщение #2459322 Просмотреть на стене →

Звиняйте за лонгрід, але це важливо.
FAQ по С-300

▫️Чому не знищують установки в процесі руху?

Інформація про виїзд надходить з затримкою, немає можливостей для моніторингу їх руху в режимі-live та передавати координати таким чином на відпрацювання, витрачати дорогі ракети на пристрілку по рухомим обʼєктам на відстань в 70-80 км ніхто не буде.

Додатково установки в колоні рухаються на пристойній відстані одна від одної, щоб навіть при прильоті в одну, не зацепило іншу від детонації (така ситуація вже була).

▫️Чому туди не запустять дрон для наведення та їх пошуку?

По-перше, дуже мало моделей розвідувальних БпЛА на озброєнні ЗСУ, які можуть подолати таку відстань за своїми ТТХ.

По-друге, через велику насиченість ворожого ППО на ТОТ в 99% випадків дрон буде збито ще до самого Токмака/околиць або інших пускових.

▫️Чому установки не знищують на пускових, якщо люди бачать вильоти та про це сигналізують?

Тому що бачити вильот це одне, а повідомити координати з точністю до хоча б 10-15 м – інша справа.

Вильоти бачать в небі майже всі населені пункти району.

Додатково не забуваємо про прикриття С-300, яке здійснює в 90% випадків така ж установка С-300 з ракетами ППО та «Панцир», який може перехоплювати ракети «Хаймарса», також у русні працюють системи РЕБ, які можуть глушити наші високоточні боєприпаси із GPS-наведенням.

▫️Чому тривога тільки після прильоту, а не тоді коли інформація про виїзд?

Тому що немає точної 100% інформації, коли вони вже на пускових та коли саме будуть пуски, якщо давати тривогу коли зафіксовано виїзд, то вона може тривати і по 5-6 годин, а може і більше, тому що є випадки, коли просто ховають установки, щоб здійснити пуски на наступний день.

▫️Чому не збивають С-300?

Балістичні ракети може збивати тільки Patriot та SAMP-T, яких станом на зараз недостатньо для прикриття кожного великого місті в Україні.

#зрадазапоріжжякінулі

А якщо серйозно, кожна знищена С-300 – колосальна та титанічна робота і 👁️ з ТОТ, і розвідки і реактивної артилерії, ЗСУ роблять для цього все і навіть більше, не знецінюйте це.

@operatyvnohlep
 
+6
Последние новости
Разван Луческу роздратований через ситуацію з Кендзьорою, тому що ПАОК досі не домовився з "Динамо" про перехід Мирча Луческу: «Нидерланды слабее Бельгии» Розклад контрольних матчів "Динамо" на зборі в Австрії Игорь Линник: «Важнее всего, какие выводы из этого Евро будут сделаны тандемом Шевченко-Ребров» Мирча Луческу: «По силам ли Румынии пройти Нидерланды в 1/8 финала? Да, почему бы и нет?!» Ребров вийшов на 8 місце в історичній таблиці тренерів збірної України Илья Забарный: «Просто так получилось. Это футбол» Журналіст: "Ребров - out? Для мене це питання є смішним. Нікуди він не піде з позиції головного тренера національної збірної" Ротань - про склад на Олімпіаду: "Ми розуміємо, яка ситуація у "Динамо" - вони грають матчі кваліфікації до Ліги чемпіонів, готуються" Тарас МИХАЛИК: "У збірної України будуть непогані шанси пройти далі, якщо не пропустимо у перші 20 хвилин"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%