Сообщение #2458768 Просмотреть на стене →

❗️ЕКСКЛЮЗИВ❗️

Дуже цікаві відео опинилися в нашому розпорядженні.

Це файли зі спілкування колишнього голови УСБУ у Харківській області Романа Дудіна. Рік тому його затримали зі звинуваченням у тому, що він хотів здати Харків ворогу.

Сам Дудін заявив, що це політичне переслідування на замовлення Єрмака і Татарова, які співпрацюють з ФСБ. Вони ж прикривають одного з очільників харківських Слуги народа Слюсарєва. Сам Слюсарєв виїхав після вторгнення до росії, а свій завод, де партнерами є Азаров і Мураєв, вивіз до Угорщини. Ми писали про це.

Дудіна у відповідь на звинувачення у здачі Харкова надавав суду докази, що він отримував відповідні накази від голови СБУ Баканова виїхати до Києва зі спецназом на початку вторгнення.

Також Дудін доводить, що брав участь в перемовинах про надання зброї для ТРО Харкова, яка мала би допомогти оборонятися від ворожої авіації. На запису є повідомлення від бізнесмена Павла Фукса, який доповідає Дудіну, що намагався отримати «стінгери» від Резнікова, Єрмака і Тимошенко, але йому не вдалося вибити зброю. До речі, це дуже показова історія.

Власне, суд над Дудіним, який не приймає доказів від лінії захисту, дуже схожий на політичну розправу. Так само, як з розвідником Романом Червінським, коли суд відмовився слухати його безпосереднього командира. І там також є слід Єрмака і Татарова.

Ми будемо стежити за всім, що відбувається, оскільки йдеться про можливу розправу над офіцерами.

@zakrytazona
 
+5
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%