Сообщение #2458696 Просмотреть на стене →

ТРОХИ ГАРНИХ НОВИН.

Задовбали наші союзники своїми жахами, цією ніччю вони вирішили "реабілітуватися" - підкинули трошки приємних новин. По перше, КОШ переглянув свій прогноз щодо звільнення усієї території України і вкотре підтвердив, що "навіть в умовах над щільного замінування ЗСУ здатні до кінця осені повністю звільнити Заппорізьку, Херсонську та південь Донецької областей та взяти під повний вогневий контроль територію Криму та Таманський півострів". Також і Пентагон, і КОШ, і Розвідспільнота США в один голос кажуть, що після досягнення цих цілей "У росії не залишиться іншого виходу, окрім як почати реальні переговори щодо закінчення війни на більш-менш пристойних для себе умовах".

Тепер по строках. У разі якщо путіну вдасться зберегти владу після серії військових поразок, а на такий варіант розвитку подій американці дають не більше 25 відсотків, і він вирішить "йти до кінця" у надії "пересидіти" Захід доти, доки він не відмовиться від підтримки України, США та майже уся коаліція союзників вважають життєво необхідним забезпечити Україну усім необхідним для весняної фази контрнаступу.

США оцінять восени ефективність застосування Україною танків "Абрамс" після чого будуть вирішувати - які об'єми техніки мають бути поставлені.

Після тижневих вкрай важких переговорів з Блінкеном Зеленський таки домігся від США припущення що "Літаки F - 16 можуть з'явитися в Україні до кінця цього року як раніше було домовлено, але тільки з за умови вдалого впровадження двох етапів Судової Реформи та демонстрації успіхів у боротьбі з корупцією". Тобто, як я і казав, буде працювати тактика "За більше - більше". Маю надію що на цей раз Зеленський не буде "кидати" союзників як то було з призначенням керівника САП і ми таки літаки отримаємо.

США планують наростити виробництво боєприпасів до рівня половинного забезпечення потреб ЗСУ та поповнення запасів Пентагону до травня 2024го року, до тієї пори вони будуть продовжувати їх надавати з власних запасів та у рамках "кругового обміну" з деякими державами, зокрема з Південною Кореєю. . Європа планує на такий саме вихід на забезпечення у червні наступного року. Так що "снарядного голоду" у України точно не буде.

Головнокомандувач ВДВ бидлостану Теплинський на військовій нараді заявив особисто Шойгу наступне: ... "Войну нужно заканчивать сейчас, срочно, как можно быстрее. Армия деградирует. Личный состав демотивиррван, вооружение прступающее в войска или устаревшее,или низкого качества, качество человеческого материала поставляемого в войска не выдерживает никакой критики. Мы находимся вблизи точки невозврата - Южный фронт может рухнуть. Вы должны довести мой рапорт до Президента, ,иначе я это сделаю публично". После этого Теплинского отстранили на время от командования и ищут ему замену.

Резюме.

Перемога буде,сумнівів у мене у цьому не має ніяких. Вона на 75 відсотків буде у цьому році, я переконаний що в цьому році. Тримайтеся і свої нерви тримайте в руках. Вже відносно скоро все скінчиться і все буде так,як нам треба і вже у цьому році.
 
+4
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%