Сообщение #2458695 Просмотреть на стене →

ТРИ ГОРІШКИ ВІД ДЕРЖДЕПУ.

Є у США цікава контора, зветься вона Східно-Європейський Відділ ДержДепу. Сидять там високолобі ботани, до них стікаються річечки інформації від багаточисельних фондів у підлеглих країнах, а потім вони по кожній країні роблять прогнози розвитку - варіанти плодять. І ось на другий рік війни вони намалювали три "українські магістралі" - що нас чекає у майбутньому, куди ми підемо після війни? Вони нудні та детальні, сторінок багато Я подам усі три спрощено, як вийде - не цільте у лоба сокирою.

1. Малоймоаірний. Українська влада обрана на чергових виборах об'єднується, зокрема у Раді, у широку прозахідну коаліцію після чого добровільно та у стислі терміни проводить усі необхідні економічні та політичні реформи задля членства у ЄС та НАТО. Через 10 років, завдяки фінансовим вливанням та технічній допомозі, США та ЄС ми стаємо членом ЄС та виходимо на рівень економічного розвитку сучасної Польщі. Ботани вважають такий розвиток подій майже неможливим. Причини: відсутність партійної системи (в Україні немає жодної класичної західної партії), всепоглинаюча корупція яку "кришує" та буде це, вочевидь, робити надалі, будь яка українська влада (нової еліти немає, стара нізащо не відмовиться від корупційних варіантів збагачення).

2. Дуже ймовірний. Українська влада обрана на виборах займається любимою справою - ділить бюджетні гроші по партійним кишеням правлячої коаліції. ВРУ штампує проєвропейські закони - вони не працюють та існують для галочки. корупція зберігається на рівні, який не влаштовує ані НАТО, ані ЕС. Усі реформи проводяться виключно "ломанням об коліно" нашої влади з боку США та ЕС при постійному перекриванні нам фінансового крану як інструменту примусу з їх боку. Сучасний рівень Польщі ми "наздоганяємо" через 25 років, по факту стаємо найбіднішою країною ЄС без шансів піднятися вище.

3. Ймовірний. "Захід нас кинув, не приймає до себе як рівних, зброї для звільнення усієї території не дали - нам треба жити реаліями та переорієнтуватися на Китай". Лобістів такого розвитку подій багато серед депутатів колишньої ОПЗЖ - майже всі, майже половини "Слуг" типу Арахамії та Гетьманцева, майже усієї "Батьківщини" та до чверті депутатів від ЄС. При масованій пропагандистський кампанії під гаслами - "Китай від нас нічого не вимагає на відміну від Заходу" - більша частина українців дає згоду на зміну курсу на виборах. І у новій ВРУ таких депутатів буде трохи більше половини. Китай дає кредити задля розрахунків з Заходом, не втручається у керівництво країною, натомість "на паях" з владою ділить усі аграрні, промислові та природні активи України. У державі впроваджується напівкитайська модель управління Державою та її економікою з державним таки регулюванням усього, чого тільки можна, та захмарним фіскальним тиском. Відносини з Заходом та росією проголошуються "прагматичними" і будуються виключно з точки зору "що вигідно владі". Захід перекриває технологічну, воєнну та фінансову підтримку України, рівень росту ВВП та життя України та українців зберігається на рівні 2 - 3 відсотки у рік, країна по факту втрачає суб'єктність і стає аналогом росії при Китаї. Україна виплачує борги у тому числі стратегічними активами типу "Мотор-Січи" та передачею зброї наданої колишніми союзниками. Китай стає гарантом у відносинах між рф та Україною та має вирішальне слово як третейський суддя.

От такі у нас перспективи на думку американських "футурологів". Який шлях обере наша влада - побачимо. Знаю одне - Захід буде намагатися заставити її прийняти перший варіант, але кінцевий вибір буде за нами. Думай-Те, та вирішуй-Те - за кого будете голосувати, та постарайтеся хоча б нашвидкоруч знайомитися з програмними документами щоби потім вам не було "мучительно больно за бесцельно прожитые годы".
 
+1
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%