Сообщение #2437613 Просмотреть на стене →

Ніколаєнко з цензор

Найменше мені б хотілось писати цей пост і я знаю, що я слідом вислухаю. Але.

Історія затримання Князєва - найбільший успіх НАБУ цього року. І головний його здобуток навіть не сейф з грішми, а телефон колишнього голови Верховного Суду.

Вже зараз зрозуміло, що в ньому достатньо цікавого, щоб цей кейс став аналогом справи Свинарчуків для Порошенка. Розуміючи всі ризики, НАБУ вирішило ламати телефон у Польщі, щоб зберегти всі дані.

Запит на міжнародну допомогу підписав прокурор Олександр Омельченко.

Телефон успішно відкрили. Він знову в НАБУ. Але наприкінці липня генпрокурор Костін підписує наказ, яким скорочує посаду Омельченка.

Ні разу не паливно? Просто це не найгірше. Це скорочення посади стається після сварки Омельченка і керівника САП Клименка. У САП «картонні стіни» - її чуло багато людей. Вона стосувалась телефону Князєва. І як написав Омельченко у скарзі на раду прокурорів, Клименко йому кинув, що в САП він працювати не буде.

Сам голова САП таку версію заперечує. Але в цій історії є інший нюанс. В матеріалах НСРД значиться, що заступника керівника САП Синюка в березні познайомили з поплічником Князєва адвокатом Горецьким. Вони зідзвонювались і зустрічались в ресторані. Горецький просив подивитись для них справу по ОПЗ.

Знайомство з Синюком Горецький також обговорював у розмові з іншим фігурантом кримінального провадження Олександром Глімбовським, він же тесть Романа Насірова.

Історія не просто погана. Вона дуже погана.

Керівництво САП опиняється під підозрою через контакти Синюка. До речі, Горецького чомусь єдиного вчасно не затримали і він встиг вичистити свій телефон.

САП знову опиняється на межі конфлікту з НАБУ, бо Криворос і Гізо не були в курсі, що прокурора фактично підвели під звільнення. Їм показали лише збільшення штатки на 7 прокурорів.

Ну і альянс з Костіним - ну таке собі.

P.S. І давайте не будемо про неефективного прокурора. Вони в кінці року проходять оцінку. І Клименко поставив Омельченку найвищу оцінку і виплатив премію. Прокурори не дістались у спадок від Холодницького. Вони обрались на конкурсі.
 
Последние новости
Миколенко їде на матч Україна - Румунія, відновлення після травми, костюми для футболістів. Збірна у Мюнхені Екс-динамівець Дуду змінив клуб у Бразилії "Один він ходив із простим, кнопковим телефоном": Парцванiя назвав найбільш скромного гравця "Динамо" Бывший полузащитник «Динамо» спустя 13 лет вернулся в свой родной клуб Виталий Миколенко: «Никаких проблем со связками нет, у меня просто сильный ушиб» (ВИДЕО) Реброву на замітку: румунський тренер назвав вразливе місце збірної України перед стартом Євро-2024 Миколенко – про прогнози лікарів щодо відновлення: "Ніяких, тому що це вже як впорається мій організм" Темур ПАРЦВАНIЯ: "Алієв і Мілевський гуляли так само, як і решта хлопців із першої команди "Динамо", але їх постійно ловили. У Гармаша уся зарплатня ішла на погашення штрафів за червоні" "Юссуф був дуже хорошим футболістом. Діакате теж був непоганий, але слабший за Михалика". Екс-динамівець про легіонерів киян Чому Супряга став героєм фіналу ЧС у збірній Петракова: захисник "Кривбаса" зізнався, що зробив фахівець
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%