Сообщение #2437594 Просмотреть на стене →

Справа в тому, що НАТО свою функцію виконує, саме тому Росія на НАТО не напала. І претензії до НАТО, як до організації взагалі дурна ідея.

Україна може мати питання виключно до гарантів які підписували Будапешт, при чому всі гаранти так чи іначе вивозять свої обіцянки в тому чи іншому вигляді. І повно країн від балтійців, поляків і чехів до Іспанії і Португалії, які взагалі Україні глобально нічого не винні, але допомагають і війську і грошима. Ще й приймають мільйони сімей. Тому пиздіти на НАТО і ЄС багато розуму не треба, але це навряд чи когось образить, бо там люди більш відповідальні ніж Зе влада.

Звісно що трагічну і залякуючи європейця/американця риторику треба двигати, і часом у зелених навіть виходить щось доволі цікаве, але часто це банальне хамство. І ще раз кажу, Україну від цього підтримувати не перестануть, але от зелені можуть одного дня бути вислані під три чорти. Цікаво, чи цей дзвіночок буде ними почуто, бо завжди все переводити на хуйового європейця не вийде.

Але все вищеописане не змінює головного. Те, що Україна досі існує на карті на 95% заслуга звичайного військового ЗСУ і інших структур. Саме вони вивозять цей весь піздєц на своїх плечах. Ніякий не Столлтенберг, не військовий НАТО, і тим паче не Зеленський з Єрмаком.

Україна стоїть завдяки хлопцям і дівчатам в окопах, в штабах, військових шпиталях. Від Залужного до звичайного "Миколи". І буде стояти далі. Ніяка зелена влада, ніяка гризня між політичними опонентами цього не змінять, я впевнений.
 
+3
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%