Сообщение #2437238 Просмотреть на стене →

ЯК ХУЙЛО З ПРИГОЖИНИМ ЗУСТРІЧАЛОСЯ.

Я давно звикся з тим, що першою реакцією на надану мною інформацію є - "та ну нах - цього не може бути"... Потім проходять стадії "оцінки та підтвердження реальності" і тільки після цього люди розуміють, що у мене немає ЖОДНИХ причин їх як ховрашків розводити.

Вчора спікер "рідного" ДержДепу США прокоментувала можливу зустріч путіна та ватажків "Вагнера" у стилі - "Вони злочинці, а САМА ІСТОРІЯ НЕ ЗАКІНЧЕНА".

ДержДеп володіє повною інформацією про цю "зустріч", про те, як керівництвом СВР був здійснений вкид щодо події через відносно другорядну французьку "Газету" і - диво! - миттєве підтвердження Песковим буцімто "зустрічі з метою працевлаштування бійців". Тобто хуйло, до якого не можна наближатися без двотижневого карантину, зустрічається як мінімум з трьома хворими на туберкульоз. Я вірю, вірю...

Тепер про реальність. Зустріч була з двома "ватажками" - з Патрушевим віч на віч за присутності Пригожина у режимі відеоконференції. На зустрічі був присутній особисто голова Росгвардії Золотов. Як проінформував згодом американців сам Патрушев, "Был очень тяжелый разговор на котором мы отстояли свои позиции". Підтвердження відстоюваннями бачимо як на долоні - усі "Вагнерівці чудово себе почувають та готовляться до нових боїв, причому зовсім не з українцями.

НР США вважає що путіна підставив особисто голова СВР Наришкін який, після ДБшного бунту, хоче заволодіти монопольним правом "опіки лідера". Він зміг переконати його у тому, що той після оприлюднення інформації зможе виступити "Миротворцем який задля збереження росії та єдності нації готовий на все що завгодно". І загалом - "Тримайтеся мене,суки, бо вам триндець". Американці вважають, що це або не спрацює, або спрацює навпаки і у очах росіян путін виступив слабаком який "веде переговори з терористами".

Згодом цю інформацію буде підтверджено на різних рівнях - вона абсолютно достовірна.

З великим сумом слідкую за тим, як "оборзевшого" Зеленського "прокинули" навіть з тим об'ємом "Гарантій Безпеки", який Україні пропонували США та союзники ще три тижні тому. З фінального варіанту документу майже вилучена норма про "мирну частину", тобто невійськове фінансування. Що тут сказати окрім - "Ти хто такий щоби права качати"? У іншому уся моя попередня інформація буде підтверджена і нам НАТО не бачити ще довго.

І на останок. Інформації від адміна та від мене більше не буде до 11го жовтня. цього року - вона по великому рахунку нікому не потрібна. Потім зустрічаємося, "підбиваємо підсумки" щодо "казав - збулося" і я прийму остаточне рішення - зберегти канал чи взагалі пустити під ніж. Друзям, яким завжди давав інфу, буду продовжувати надавати її як і раніше у приваті. Начебто все. Не сумуйте. 3 місяці пролетять швидко. І приводів для радощів у аас протягом них буде вдосталь. До побачення.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%