Сообщение #2435869 Просмотреть на стене →

БАНДЕРОВЕЦ НА СЛУЖБЕ ДЯДИ СЭМА:
ПРО "ХЕРОВИХ" АМЕРИКАНЦІВ ТА РАШ ІПСО.

А не "ідрить твою наліао" - "Ти чув, що кацапи хтять підірвати ЗАЕС дистанційно?
"Читав, твої амери нас до НАТО не пускають"?
"Читав, що американські експерти казали про свою вигоду у війні з Україною"?
"Читав, що амери спецом нам не дають перемогти рашку тому що бояться хаосу та неконтрольованого розпалу рф з розтаскуванням ЯЗ по приватним рукам...

Як же ж не хочеться на усе це відповідати... Але доведеться. А перед відповідями хочу "привітати" киян які отримали перший обстріл після початку переговорів США - рф тому, що позиція американців була абсолютно проукраїнською і вони нашими територіями торгувати не стали і хуйло прогнозовано оскаженіло.

Про ЗАЕС. Пересічному Українцю ні в якому разі не можна читати інтерв'ю які наші політики та військові дають закордонним ЗМІ. От взагалі, от у принципі. Почитають, апотім посилається - "Залужний казав у цьому січні що бидлюки на Київ попруть"!, чи "Буданов каже, що уся ЗАЕС замінована, на днях теракт буде"!

Зрозумійте, панове, що мета абсолютно усіх інтерв'ю усіх наших посадовців - залякати захід щоби той дав побільше зброї. Все!!! То не вам, Василь та Катерина, сказано - то "лякалки" для Байдена та Шольцв! У випадку ж з ЗАЕС ціль "вкидів" - "страховка від дурака", підтримка уваги і спосіб заставити союзників більше давити рашку у цьому питанні. Не повірили союзники у версію з замінованими енергоблоками і неминучим терактом - даємо нову, про дистанційний підрив після деокупації. Не спрацює - буде ще десять. Так що не беріть важкого у руки і дурного у голову і не слухайте те, що не для ваших очей писалося.

Херня про те, що "Європа досягла консенсусу щодо вступу України до НАТО, а старий Байден процес гальмує" - чиста ІПСО бидла. Ціль одна єдина - виставити головного союзника боягузом який сцить рашку до такої ступені, що ладен здати націнтереси України разом з її територіями тільки би з бидлом не воювати. Я багато разів писав про те, що США будуть вважати Перемогою України у війні, тричі за півроку. І там немає "Знищення РФ як держави. Більше того, на основі аналітичного матеріалу яке американська розвідспільнота підготувала АП США, можна зробити чіткий висновок - розвал рашки скоріше бажаний, а не реальний сценарій для України. Згодом я напишу стисло, чому, на думку США, рашка збережеться. І питання контролю над ЯЗ тут ключове - жодна західна країна не бажає мати справу з декількома Південними Кореями. Подобається це комусь, не подобається, але це факт з яким усім доведеться рахуватися. Скажу більше - ПРИ ЗАГРОЗІ НЕКОНТРОЛЬОВАНОГО РОЗВАЛУ РАШКИ УСІ ПРОВІДНІ ДЕРЖПВИ СВІТУ БУДУТЬ ДОПОМАГАТИ ЦЕНТРАЛЬНІЙ ВЛАДІ, ХТО Б ЦЕ НЕ БУВ, ПІДТРИМУВАТИ СТАБІЛЬНІСТЬ В СЕРЕДИНІ БИДЛОСТАНУ. І США, і Китай, і Великобританія докладуть усіх зусиль щоби скорого розпаду не сталося. Ну і на останок про зброю для Перемоги.

Мені тупо цікаво - наші люди хоч читають про те, що донедавна промисловість США та союзників не виробляла достатньої кількості боєприпасів не те що для України - для себе?!! Цікаво, що все озброєння - гроші які союзники відбирають у своїх виборців-платників податків і це не можна робити "як в останній раз живемо". Цікаво, що "Усі заявки Залужного та Резнікова на отримання озброєння виконуються настільки швидко, наскільки це дозволяє логістика" - це Міллі. Більше того, за минулий рік обурені закидами - "даєте мало зброї" США опублікували іконографіку "Що просили - що отримали", і там була не дуже гарна для нас статистика - нам давали більше, ніж просили. Я знаю, що зараз готується така ж іконографіка - США обурені та відкрито висловлюють Зеленському, Кулебі, Резнікову та Залужному своє невдоволення - "ВИ ОТРИМАЛИ УСЕ, ЩО ПРОСИЛИ ДЛЯ КОНТРНАСТУПУ ОКРІМ ЛІТАКІВ - НАВІЩО ВИ НА НАС БРЕШЕТЕ"???

Ще у травні Штати та голова НАТО Столтенберг заявляли, що Україна отримала усе для контрнаступу і з цим погоджувалися Резніков та Зеленський, а зараз "Зброї мало - американці винні"? Це за те, що обсяг поставок росте і навіть пошкоджену бронетехніку оперативно міняють? Далеко заїдемо з такими закидами.

Рашка поставила усе на рост невдоволення серед українців, що цивільних, що військових, Сполученими Штатами, оперують вони "аналітичними матеріалами" на тему "Що вигідно США в Україні" майстерно, а таких матеріалів з початку війни у США опубліковано возик і три причепа, але правда зараз є беззаперечна - США ТА СОЮЗНИКИ РОБЛЯТЬ АБСОЛЮТНО УСЕ МОЖЛИВЕ ЩОБИ КОНТРНАСТУП БУВ ВДАЛИМ. Інше - від лукавого. Не аналітики вирішують - як та чим допомагати нашій країні. "Ми будемо підтримувати Україну стільки,скільки потрібно і зробимо усе, щоби вона звільнила всі свої окуповані території". Це не "аналітики" - це Байден. І з цього і відправляйтеся у своїх "міркуваннях", шановні, інакше друг у вас стане ворогом, а ми всередині, пересобачившися один з одним, втратимо і Перемогу, і загалом свою Державу. DIXI

 
Последние новости
Николай Морозюк: «Мне бы очень хотелось, чтобы «Динамо» победило «Шахтер» Олег Шелаев: «Динамо» будет искать свои шансы с «Шахтером» в контратаках» "Моменти будуть у обох команд": Шаран, Костишин та інші тренери поділилися очікуваннями від матчу "Шахтар" – "Динамо" Олег ШЕЛАЄВ: "Динамо" шукатиме свої шанси з "Шахтарем" в контратаках" Роберто МОРАЛЕС: "Динамо" суттєво оздоровилось з приходом Шовковського" Александр Сопко: «Тактика «Шахтера» на матч с «Динамо»? Донетчане играть вертикально не очень любят и не очень умеют» Олег Федорчук: «В матче «Шахтер» — «Динамо» мы сможем оценить перспективы нашей сборной на Евро-2024» "Очна дуель Судакова та Шапаренка додасть інтриги": Кучер зробив прогноз на матч "Шахтар" – "Динамо" Не вміють програвати. Лідер "Динамо" U-19 показав, які непристойні жести йому демонстрували вболівальники "Шахтаря" Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "В матчі "Шахтар" – "Динамо" визначиться доля чемпіонства"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%