Сообщение #2433783 Просмотреть на стене →

Фартушний

Не можна припиняти стріляти. Бо утворення складів снарядів та зброї на території України означатиме відмову від Ленд Лізу. Навіть попри ці негаразди, не можно припиняти стріляти. Бо це "мир" . який Україна не переживе.
Требе зрозуміти причини невдачі. І готуватися до весни 2024 року.
Причини
1. Відсутність теорії. її просто немає. радянська не працює. ( в росії працює, у нас ні)
2. Неправильний вибір боєприпасів.
3. Неправильний вибір виконавців.

Вважайте як хочете .......
1. Я пропоную вибрати теорію Співвідношення втрат. Все таки , захоплення території чи звільнення, то все ж таки політичні питання. Також, ми не можемо планувати захоплення теріторії. Тому найкращім буде саме теорія " Співвідношення втрат" . Тобто планування ВПК, планування вибору зброї та тактики її застосування повинно мати на меті доведення співвідношення втрат 1/10. Як в людях , так і в техніці та вартості послуг війскових.
Без вибраної теорії всі інші намагання, я не бачу сенсу навіть обговорювати.
Наша стратегія повинна спиратись на технологічні переваги західного світу. авжеж і на їх теорію застосування цих переваг.
Стретегія Співвідношення втрат, повинна мати і масштаб. Бо розмови про втрати в космосі чи підводних човнів, або втрати порохових заводів за 1000 км від Київа, вони авжеж веселі. Але не мають ніякого корисного навантаження.
Стратегія Співвідношення втрат. Точка докладання зусиль -- Остання миля.
Тут навіть з моральної точки зору вибір очевиден, саме в останній милі зосередженно найбільше Українців. Найбільші втрати.

Якщо ми говоримо про саме вибір теорії Співвідношення втрат в Останній милі, то вочевидь, це є створення саме окремих танкових рот, та механізованих батальйонів. Бо саме вони мають бути зрозумілими, та оснащеними сучасної технікою, та найкращими екіпажами. Ніяких А4. І ніяких додаткових утворень, типу штаб бригади чи батальйону, які безпосередньо не приймають участь в БД.
Формування танкових груп, то не кількість, а якість. Якість екіпажей, якість боєприпасів, та якість тактики застосування. Тобто створення Органік Юніт повинно починатися з двох танків. ( А не з 12 бригад. )
Вам не обовязково створювати однакові Органік Юніт. Ні, навпаки, треба передати ініціативу в створенні Органік Юніт на
..... А. Виробників техніки. ВАЕ Систем та Рхеінметалл
...... б. Виконавців. ( як би це не звучало) навіть іноземних виконавців.
( доречі з Ф16 такий перебіг подій не викликає занепокоєння ні в кого. А от що стосується танків, то тут навіть Маляр спеціаліст)
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%