Сообщение #2403479 Просмотреть на стене →

НЕ ОСТАННЯ КИТАЙСЬКА ПРОПОЗИЦІЯ.

Скажу як на хресті - мене цікавлять американо-китайські відносини не менше, ніж новини з фронту. Дуже багато від них залежить для України, дуже. І тому зустріч Блінкнна та Сі після попередньої Голови Держдепу з китайським візаві з МІДу, мене, якщо чесно, трохи "треморила". Але "не так уж плохо все, малыш".

Торгівельні відносини та "необхідність опрацювання плану для поступового подолання дисбалансу у торгівлі" ми опустимо - це нас стосується мало. "Реформування міжнародних інституцій, зокрема ВТО та МВФ, заради того, щоби світ повернувся до устрою, який заснований на правилах" - це нам ближче, але також "трохи не туди". Ну а тепер те, що нашу шкіру чухає.

Китай "цілком позитивно" сприйняв американські пропозиції щодо деескалації навколо "Тайваньского питання". Що це за пропозиції? - я не знаю, але здогадуюся, бо одразу після цього було - "Сі Цзиньпін запевнив мене, що рф в жодному разі не отримає китайську зброю". У мене є інформація про те, що "Українському питанню" було приділено не менше третини переговорного часу. Також я знаю, що Китай проти "виходу рф з війни без збереження лиця", але станом на зараз, на цих переговорах, існує єдина тверда умова Китаю при виконанні якої він "максимально посилить тиск на путіна" - не приймати Україну до НАТО. На думку Сі це дасть можливість путіну заявити, що цілі сво виконані і він відведе війська на "Лінію 24". А доля Криму та Донбасу, на китайську думку, має вирішуватися на прямих переговорах між рф та Україною при посередництві США, Китаю та ЄС. Сторони "домовилися домовлятися" зближуючи позиції щодо урегулювання "російсько-української війни" - саме так назвав конфлікт голова МІДу Китаю. Також сторони приділили час обговоренню післявоєнного устрою як у РФ, так і у світі".

Це все, що я знаю. Про інше можу тільки здогадуватися. Високі сторони ведуть тяжкі торги щодо майбутньої долі бидлостану і доки їх інтереси ще далекі до узгодження. Але у обох сторін, я у цьому абсолютно впевнений, є чітке розуміння того, що рф цією війною "поховала сама себе як наддержаву" і її доля зараз у руках зовсім інших гравців.

Після Нашого Контрнаступу почнуться "Великі Торги" про які я буду інформувати у об'ємах "більше офіційного". А поки. До Перемоги шлях не дуже близький, а до врегулювання всього комплексу питань довкола нашої країни далекий. Витримки вам та віри у Перемогу, українці Все буде відносно добре.

БНСДС
 
+1
Последние новости
Розклад контрольних матчів "Динамо" на зборі в Австрії Игорь Линник: «Важнее всего, какие выводы из этого Евро будут сделаны тандемом Шевченко-Ребров» Мирча Луческу: «По силам ли Румынии пройти Нидерланды в 1/8 финала? Да, почему бы и нет?!» Ребров вийшов на 8 місце в історичній таблиці тренерів збірної України Илья Забарный: «Просто так получилось. Это футбол» Журналіст: "Ребров - out? Для мене це питання є смішним. Нікуди він не піде з позиції головного тренера національної збірної" Ротань - про склад на Олімпіаду: "Ми розуміємо, яка ситуація у "Динамо" - вони грають матчі кваліфікації до Ліги чемпіонів, готуються" Тарас МИХАЛИК: "У збірної України будуть непогані шанси пройти далі, якщо не пропустимо у перші 20 хвилин" Амаду Онана: «Миколенко — мой хороший друг, но в этом матче я хочу победить» Джерело: Горбач та Боль поїдуть з "Динамо" на перший збір
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%