Сообщение #2403047 Просмотреть на стене →

Biden's rally with union workers will mark first big event of his 2024 campaign
His campaign says Biden will "lay out the core principles of his economic message."

BySEUNG MIN KIM and WILL WEISSERT AP logo
Saturday, June 17, 2023 11:27PM
https://abc7news.com/biden-rally-politics-washington/13394344/
Мітинг Байдена з профспілковими працівниками стане першою великою подією його кампанії 2024 року
Його кампанія каже, що Байден «викладе основні принципи свого економічного послання».

#Америкасьогодні #історія #Черкаси #Міжнароднеправопринципитазастосування #світовіЗМІ
Президент Джо Байден планує в суботу на своєму першому великому політичному мітингу з моменту офіційного оформлення кампанії переобрання, з’явившись разом із членами профспілок, щоб довести, що його економічна програма сприяє зміцненню середнього класу.

У його кампанії стверджують, що Байден, який виступить у конференц-центрі Філадельфії, «викладе основні принципи свого економічного послання». Президент також має намір поговорити про те, як масштабний пакет законів про клімат, податки та охорону здоров’я, який він підписав минулого року, знизив вартість ліків, що відпускаються за рецептом, і знизив страхові внески. Це частина уваги його адміністрації до його досягнень протягом перших двох років перебування на посаді – центрального аргументу для другого терміну.

Кілька найпотужніших профспілок країни, включаючи AFL-CIO, Американську федерацію вчителів і Американську федерацію державних, окружних і муніципальних службовців, офіційно підтримали кампанію Байдена в п’ятницю. Перша у своєму роді спільна підтримка серед профспілок і тло сотень працівників є частиною ретельно спланованої роботи, щоб продемонструвати підтримку робітників того, кого сам Байден називає найбільш пропрофспілковим президентом в історії.

«Я кажу, що моя філософія будівництва від середини до низу працює», — сказав Байден журналістам перед збором коштів у Коннектикуті в п’ятницю ввечері.

Подія у Філадельфії також відбулася на тлі деяких обнадійливих економічних новин для Байдена, з охолодженням інфляції минулого місяця, постійним падінням споживчих цін, головним чином через нижчі ціни на газ, меншим зростанням витрат на продукти, ніж у попередні місяці, і менш дорогими меблями, авіаквитками. і прилади.
Місто та Пенсільванія вже давно є центром політичних зусиль Байдена. Філадельфія була місцем його передвиборчого штабу в 2020 році, і цей штат був одним із небагатьох штатів, які проголосували за Дональда Трампа в 2016 році, але повернулися до демократів через чотири роки.

Ренді Вайнгартен, президент Американської федерації вчителів, сказав, що деякі члени профспілок підтримували Трампа в минулому, тому що «в цій країні багато образ і багато нещастя. І Трамп був майстром у тому, що міг використовувати страх і використовувати образу».

За її словами, одна з причин, чому AFT та інші провідні профспілки підтримали Байдена майже за 18 місяців до дня виборів 2024 року, полягала в тому, щоб сприяти економічним результатам Байдена проти культурних проблем, які підтримували республіканці.

Байден "почуватиметься дуже, дуже комфортно, коли він перебуватиме у Філадельфії. Він буде серед друзів", - додав Лі Сондерс, президент Американської федерації державних, окружних і муніципальних службовців. Він наполягав на скоординованій підтримці кампанії переобрання Байдена з боку вищих профспілок на початку циклу.

Досі основною діяльністю Байдена передвиборчої кампанії був збір коштів. У п’ятницю він збирав гроші в приватному будинку в Грінвічі, штат Коннектикут, і незабаром проведе збори коштів у Каліфорнії, Меріленді, Іллінойсі та Нью-Йорку.

#освіта
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%