Сообщение #2402703 Просмотреть на стене →

https://www.dodig.mil/reports.html/Article/3428882/audit-of-dod-training-of-ukrainian-armed-forces-dodig-2023-086/
REPORT | June 13, 2023
Audit of DoD Training of Ukrainian Armed Forces (DODIG-2023-086)
AuditАудит підготовки Збройних Сил України (DODIG-2023-086)
Аудит

Опубліковано: 15 червня 2023 р
Мета
Мета цього аудиту полягала в тому, щоб визначити, чи 7-е командування армії (7-й АТЦ) навчало Збройні сили України (ЗСУ) керувати та обслуговувати передові платформи, надані США, такі як зброя, що обслуговується екіпажем, або радіолокаційні системи, які були схвалені для передачі в Україну у 2022 році. Цей звіт є першим у серії про підготовку ЗСУ силами Міністерства оборони. У наступних продуктах буде обговорюватися підготовка ЗСУ в Міністерстві оборони до експлуатації та обслуговування зенітно-ракетної системи великої дальності Patriot та колективна підготовка бригад ЗСУ в Міністерстві оборони.
Фон

З серпня 2021 року по травень 2023 року Сполучені Штати надали Україні оборонні товари та послуги на 22 мільярди доларів через 39 президентських вилучень. Президентські скорочення дозволяють Сполученим Штатам постачати оборонні товари та послуги із запасів Міністерства оборони іноземним країнам і міжнародним організаціям для реагування на надзвичайні ситуації. Через президентські звільнення Сполучені Штати передали Україні таке обладнання, як військова техніка, артилерія та системи спостереження. Президентські скорочення також уповноважують Міністерство оборони навчати ЗСУ на цьому обладнанні. Ми використовували терміни «платформа» та «навчання на платформі» для позначення обладнання та навчання, які ми включили в цей звіт.
Знахідка
З квітня по грудень 2022 року 7-й АТЦ сприяв навчанню особового складу ЗСУ на платформах, погоджених для перекидання в Україну. Зокрема, 7-й АТЦ сприяв тренуванням з експлуатації та технічного обслуговування 17 платформ, у тому числі гаубиць, мінометів та високомобільних артилерійських реактивних систем. Ґрунтуючись на нашому аналізі наданого навчання та платформ, схвалених для передачі в Україну, ми не виявили жодного випадку, коли 7-й АТЦ не проводив навчання з експлуатації чи технічного обслуговування на запит ЗСУ.
Ми спостерігали за двома навчальними заходами з артилерійського наведення в класі та провели інтерв’ю з посадовими особами 7-го УПР та офіцером зв’язку ЗСУ під час візитів до Графенвера, Німеччина, у жовтні та грудні 2022 року. Ми визначили отримання перекладених матеріалів, таких як технічні посібники, для платформ, на яких підготовка ЗСУ до експлуатації та обслуговування як найбільша проблема, з якою зіткнувся 7-й АТЦ під час проведення навчання. Наприклад, посадові особи 7-го АТЦ пояснили, що є відставання від технічних інструкцій, які потребують перекладу, оскільки президентські відрахування не затвердили інструкції для розкриття інформації за кордоном.
Відставання перекладених матеріалів могло негативно вплинути на навчання на деяких платформах. Наприклад, ЗСУ не могли вивчати технічні посібники під час навчання, якщо вони були недоступні українською мовою.
Рекомендаці
Ми не робимо рекомендацій у цьому звіті; однак ми продовжуватимемо аналізувати підготовку Збройних сил Міністерства оборони та заходи, які вживає Міністерство оборони для забезпечення ефективності навчання. Ми можемо рекомендувати дії, пов’язані з цим аналізом, у наступному продукті цієї серії, який охоплюватиме підготовку ЗСУ до експлуатації та технічного обслуговування зенітно-ракетної системи великої дальності Patriot та колективну підготовку бригад ЗСУ в Міністерстві оборони.
Цей звіт є результатом проекту № D2023-D000RH-0003.000.
Publicly Released: June 15, 2023

#Америкасьогодні #історія #світовіЗМІ #Черкаси
 
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%