Сообщение #2402345 Просмотреть на стене →

НЕ НАТО ТРИНДИТЬ - 6.

Мені цікаво, от я бібізяною-ревуном горлаю з 15го року про те, що Україна ніколи не вступить до НАТО як мінімум до смерті хуйла, та й після цього Свята шанси на це один відсоток зі ста, мабуть менше - і хто мене слухає?

Ніколи майже усі уряди Старої Європи не підпишуться під 5ту Статтю і не пошлють своїх воїнів захищати Україну. І "прокинути" нас після навіть формального вступу до організації проще "Ґав" скаженого песика - достатньо провести Референдум у Турції, Угорщині, Німеччині, Франції... - список величезний, стосовно бажання народів цих держав бачити нас у Альянсі. Не захоче переважна більшість електорату. І так буде доти, доки у бидла є ядерна зброя. А вона буде завжди - не існує алгоритму та елементарної можливості роззброїти бидлостан.

Я підтримую Зеленського коли аін веде себе як циган на Привозі: проси більше - отримаєш хоч щось, але навіщо брехати нації у стилі свого "пАпЕрЕднІка"? Порошенко, по свідоцтву колишнього Президента Франції Оланда, отримав чітку відповідь від Обами, Меркель та його особисто ще у 2016му році - УКРАЇНА НІКОЛИ НЕ БУДЕ У НАТО. З тих пір не змінилося НІЧОГО. І тому треба брати що дають, то є "Ізраільські гарантії безпеки", і ховати їх у торбу - вони нам більше ніж достатні.

Україна буде кожен рік отримувати гроші на озброєння, сектор безпеки, розвиток ВПК від "Гарантів". І на відміну від Ізраілю, який має такі тільки від США, Україна їх отримає від багатьох Держав Світу. Україна отримає "усі чудеса світу", але за нас ніхто воювати не буде. Нагадати, ЯК Ізраіль скористався цими гарантіями?

Ізраіль за допомогою,часто не добровільною (Шпигували евреї за ядерною програмою США і не тільки), став ядерною державою яка здатна зробити ворогам типу Ірану "скажено боляче". Ізраіль має найіноваційніші збройні сили світу і ВПК який у минулому році наторгував зброєю на 12 мільярдів доларів.

Україні Вже зараз допомагають створювати сучасну ракетну Програму, у зовсім недалекому майбутньому москва отримає те, що отримали від її ударів наші міста. Далі все буде в наших руках - як скористуватися "шаленими грошима" буде влада,яку ми оберемо.

Це реал, а не цинічний "галімий піз...ж", соррі, від Порошенка який водить свій недолугий електорат НАТІвською морквою на мотузочці, і не цинічні маніпуляції Зеленського котрий знає реал, але намагається зробити винними у не вступі України до НАТО союзників. Тому не чекайте нездійсненого - Україна вступить до НАТО коли Китай проковтне бидлостан, не раніше, але просто порадійте тому, що нас зроблять у зовсім недалекому майбутньому настільки сильними, що жодна рашка не зможе на нас напасти без ризику для самого свого існування. Будьте здорові.

БНСДС
 
Последние новости
Євро – не за горами! Як гравці "Динамо" тренуються у збірній України Гольовий рекорд юнаків "Динамо" Чому Буяльський, Піхальонок та Ко не на Євро? Експерти розібрали гравців "Динамо", яких не взяли на турнір Джерело: Кендзьора повинен вирішити контрактні питання з "Динамо" для продовження виступів за ПАОК. Йому дали на це тиждень "У теорії він уже міг бути готовим до збірної України": розкрито воротаря, що стане загрозою Луніну, Трубіну та Бущану Легенда "Динамо" порекомендував Луніну перейти до відомого клубу з Німеччини Владимир Шаран: «Буяльский — красавец в «Динамо», но в сборной на его месте действуют более сильные футболисты» Виталий Миколенко пропустил сегодняшнюю тренировку сборной Украины Тарас МИХАЛИК: "Можливо, добре, що Україна програла Польщі. А то команду вже мало не записали у переможці Євро" ВВС включив нападника "Динамо" до рейтингу гравців, за якими варто спостерігати на Євро-2024
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%