Сообщение #2400814 Просмотреть на стене →

ПІДРИВ. КРАПКА.
Як мене дістали "знавці" - гідролухи та інші "страждальці" - це вже словами не передати... Так, в останній раз, якщо хтось ще раз спитає про підрив греблі - прокляну.)

Сьогодні було об'явлено, що саму греблю можна відновити за МІСЯЦЬ за умови деокупації. За рік максимум - повне відновлення на постійній основі. Ще дам історичну справку для "лупоглазих".

Коли радянські війська у жовтні 41го висадили Двадцять Тю ТОНАМИ вибухівки греблю ДніпроГЕСа, то був пролом у 175 метрів у ширину і 20 метрів у глибину. Це як мінімум удвічі, а можливо втричі, більший за Каховський. Так от, німці ЗА ПІВРОКУ не тільки відновили греблю, а ще запустили перший енергоблок. Тепер хоч ясно, що усі "відновленню не підлягає", та "там буде пустеля" то або дурість захмарна, або робота по розповсюдженню дези у рамках бидлячого ІПСО? Вже у цьому році після звільнення правобережжя "все буде як треба", бо рівень техніки яка буде надана союзниками то не рабська праця радянських військовополонених. Далі.

У військовому плані для бидла ця катастрофа то реальна катастрофа - змиті мінні поля, загинули орки на островах на низинах лівого берега, лінія оборони віддалилася на 1,5 - 15 км за даними нашого Генштабу, і у той же час ЗСУ під час розливу не зазнали жодних втрат, я за це відповідаю. Головне - наши військові позбулися "Дамоклова меча" який висів у них над головою - орки планували підірвати греблю під час форсування Дніпра нашими військами. Не подобається? Далі.

Усі розмови про "хто винен у підриві" - хрінь собача. Контролювали дамбу орки. Війну почали орки, мінували дамбу орки. Винні орки. Всі Інші розмови - пустопорожній триндьож. Далі про розслідування підриву та звинувачення конкретним особам від розвідспільноти США.

"Майже напевне конкретні винуватці акції не будуть знайдені і, відповідно, не понесуть покарання у силу об'єктивних і суб'єктивних причин". Пояснювати не буду нічого - просто прийміть це як даність щоби не мати "глибокі розчарування" у майбутньому. Тема закрита, більше мені по ній сказати нема чого.

На закуску цікава інформація. Основою нашої ППО до надходження союзницьких систем був комплекс С - 300. Ми отримували їх протягом війни і з Греції, і з Болгарії... - "пограбували" усіх, кого могли. Ракети та їх виробництво майже усі у бидлостані, тому, природньо, у України вони скоро закінчаться. Так от, вже розроблений план та почалося переобладнання цих, без сумніву, вдалих комплексів під американські зенітні ракети. І тут у бидла облом - небо без захисту не останеться і радянські комплекси ще нам послужать.

От тепер точно все. Не чіпати без надзвичайних справ, бо пошлю.))
 
+3
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%