Сообщение #2400448 Просмотреть на стене →

ПИТАЛИ - ВІДПОВІДАЮ.

Згадую анек часів своєї служби. Підіймаються на поверхню поряд два підводні човни, американський та радянський. Американський чистенький, на палубу виходить капітан у білій формі, білозуба посмішка. Радянський обшарпаний, сліди іржи, капітан на палубі у засаленому кітелі, не голений, з "Примою" у роті. Оре американцю:
- Эй, на лодке, какой курс на Владивосток!
- Норд-норд-ост 23 градуса!
- Хорош выебываться - пальцем покажи!
Так от я себе тим американцем і почуваю - "Хорош выебываться, Серега, хрен тебе а не отпуск, дай людям курс"! Даю.

1. Дамба Каховского ВС була замінована ще при відході орків з Херсону. І УСІ знали, що її обов'язково підірвуть коли ЗСУ будуть готуватися до десанту на Лівий берег. Сталося те, що всі очікували. Так, це трагедія, в першу чергу для цивільних. Так, наслідком цього буде десь двотижнева затримка з переправою що передбачалося планами Генштабів України та Союзників. Сталося щось неочікуване? Ні. Чи стане це перепоною десантам і наступу? Якщо люди слідкували за переліком переданої зброї та техніки у частині засобів для форсування водних перешкод, то вони скажуть тверде "НІ". Останні обстріли Херсона та Правобережжя - спосіб відтермінувати (зупинити не вдастся, і орки це чудово розуміють) наступ ЗСУ на ций ділянці. Чекали півроку, почекаємо два тижні - "змити" наши війська оркам ні хріна не вдалося, за це я відповідаю. Так що, панове, це треба просто пережити. І допомогти усім, чим можна цивільним нижче по течії.

2. "ЗАЕС повторить долю Фукусіми, охолоджувати блоки буде нічим". Цікавився прискіпливо. От скажіть мені, діду склерозному, чому я пам'ятаю минулорічну заяву японського уряду про те, що Японія ЗАЗДАЛЕГІДЬ поставить обладнання для недопущення катастрофи подібної "Фукусимі", а люди ні? Більше скажу - орки теж не бажають щоби їх крило радіацією і є свого роду домовленість під егідою МАГАТЕ що при подібній небезпеці допомога надійде при гарантіях двох воюючих сторін. Звісно, бидлу довіряти - себе не поважати, але тут чистий розрахунок на їх жагу жити. Наприклад "мої американці" вважали і вважають можливу катастрофу на ЗАЕс, навіть при підриву дамби водосховища низькою. Тому не здіймайте галас та паніку та не робіть паніку - "Будете плакать когда вас будут бить". Поки не трапилося нічого критичного і, маю надію, не трапиться.

3. Що там з обстрілами Києва? Писав друзям, тепер для загалу.

За два тижні хуйло тричі радився військовим керівництвом. Тричі ссикливі генерали набиралися сміливості і просили йолопа відмінити наказ про обстріли столиці і жалілися, що ракетні запаси тануть як сніг і скоро не буде чим підтримувати оборону. Двічи бункерний бісився і вимагав "Любыми путями положить "Пэтриот" и пробить киевскую ПВО". На останній нараді навіть Наришкін просив припинити обстріли, бо хуйло вже усі з Гітлером порівнюють який до останнього вимагав бомбардувати Лондон ФАУ перед кінцевою поразкою. Хуйло наказ не відмінив, але пообіцяв подумати. Подумав тією частиною, через яку валізку наповнює. Сьогодні чергове підтвердження - дід вже абсолютно не в адекваті і справді нагадує Гітлера в останній рік - той теж вірив у дива та категорично не бажав чути слова правди. Нам на краще - у нього і так генерали гівно, а зараз і зовсім його воїнство буде під владою божевільних наказів - "Я хочу, я так сказал". Ну а що над Києвом та областю зіб'ють, то не впаде на наших воїнів і за це хуйлу моя особиста подяка.

Маю надію, що інфа вичерпна. А взагалі... "Вы звери, господа". Покой нам только снится
 
+10
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%