Сообщение #2397987 Просмотреть на стене →

Тверді заяви Британії, Німеччини і Франції на тлі «сподівань» Путіна на затягування війни в Україні
https://ukrainian.voanews.com/a/7106742.html
Європейські лідери намагаються довести Москві марність того, що вони називають сподіваннями Владіміра Путіна на затяжну війну в Україні і очікування Росії, що Захід втомиться допомагати українцям.

На тлі запеклих бойових дій і деяких передбачень, що російська війна проти України може тривати ще довго, керівники Великої Британії, Німеччини, Франції та інших держав заявляють, що допомагатимуть Україні надалі і будують плани зміцнення української обороноздатності та гарантій миру на майбутнє.

Досвід вчить нас, що завтра заморожений конфлікт перетворюється на війну...
Еммануель Макрон
Британський прем’єр-міністр Ріші Сунак на безпековій конференції у Лондоні 23 травня заявив, що частково стратегія Путіна полягає у вичікуванні і сподіваннях, що його супротивники буду втомлені й виснажені, і «що західним демократіям набридне і вони відвернуться».

«Моє послання Путіну дуже просте - ми не йдемо геть… Правильним кроком Путіна було б вивести війська і припинити конфлікт», - наголосив Сунак.

Він проголосив, що британський уряд зараз «очолює обговорення з союзниками про те, які ми можемо укласти з Україною довготермінові багатосторонні й двосторонні домовленості, щоб забезпечити їй підтримку не лише впродовж літа, не лише допомогу минулого, чи наступного року, а довготермінову підтримку, на яку вони можуть розраховувати».

В той час як Британію віддавна вважали жорсткішою, коли йдеться про протидію Путіну, також щораз твердіші заяви стосовно Москви лунають і з Німеччини та Франції
Детальніше за посиланням

#світовіЗМІ #історія #VIVAVIVAУКРАЇНА #Черкаси
 
+1
Последние новости
Шапаренко провів 200-й матч у кар'єрі В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%