Сообщение #2375190 Просмотреть на стене →

БНСДС
РОЗВІДНОВИНИ - 3.

Так, невелика порція новин від наших заАтлантичних союзників.

1. Відбулися переговори між головою ЦРУ Бернсом та головою ГРУ ГШ Китаю Чень Юном. Тема - "Гдобальна стабільність та ризики ескалації війни в Україні". Звісно, ані я, ані інший "пішак" нічого не знає про подробиці, але одну ци нам дали: "Китай категорично проти використання ЯЗ у будь якому вигляді і зробить усе від нього залежне щоби цього не сталося".

Від себе - похід на Щекавицю нам не світить. Після минулорічного попередження США про повне знищення окупаційних військ в Україні та ЧФ у разі використання хуйлом тактичної ЯЗ та "Китайського застереження" ризику застосування "ядерки" в Україні практично немає.

2. Відбулися переговори між Головою "Генштабу" США Міллі та головою ГШ РФ Герасімовим. тема - "Недопущення прямого зіткнення США та Ф, глобально: рф - НАТО, та - УВАГА - Герасімов цікавився "баченням США післявоєнного державного устрою Росії". Американці вважають що військові бидлостану та його частина спецслужб готують підгрунтя для післявоєнних переговорів між США та РФ без участі хуйла.

3. Саме цікаве на останок. Вчора пройшли переговори між головою ЦРУ Бернсом та його бидлостанським колегою Наришкіним по ініціативі останнього Знову таки - те, що дали, подробиці мені невідомі. "Наришкінн настійливо просив вплинути на спецслужби України з проханням припинити глобальний терор направлений проти громадян рф та людей, які мають російське та українське громадянство відночас", тобто колаборантів. Бернс на це відповів, що "У цій частині у США немає впливу на українські спецслужби і якщо ви бажаєте переговорів на цю тему, то треба звертатися особисто до голов українських спецслужб". Наришкін вийшов з перемовин дуже невдоволеним.

Начебто все. Тримаємося. Дуже скоро все зміниться на краще, а там І Перемога буде.
 
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%