Сообщение #2372489 Просмотреть на стене →

Ніколи такого не було і ось знову. Новина вражає😎 посилання в коментарях

Представницю Львівської податкової служби викрили на хабарі за розблокування податкових накладних. Тариф «послуги» - 1,5% від суми накладних. В оприлюднених НАБУ розмовах податківиці постійно згадується загадковий «він», який курує цей процес. «Ви раз в місяць приходите, я вам кажу - розблокував на таку суму, ви таку суму маєте принести».

Даний кейс вчергове доводить, що розблокування накладних перетворилося на «бізнес». Причому НАБУ відкритим текстом каже, що заблоковані накладні - це зло, яке лише породжує такі хабарі.

Цікаво, чи є у цьому межа? Скільки грошей хоче заробити загадковий «він» або «вони» перш ніж дадуть «добро» на розблокування накладних і бізнесу вцілому?

Цю систему свого часу вводили, щоб побороти великі обсяги фіктивного ПДВ, що тоді існували. За останні роки щось пішло не так, і це обернулося проти звичайних підприємств.

Щось не чути офіційну інфо, скільки фіктивного пдв побороли завдяки системі за останній рік! А ще цікавіше дізнатись, скільки фіктивного пдв система пропустила і зареєструвала накладні.

(с) Тетяна Острікова
 
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%