Сообщение #2371283 Просмотреть на стене →

ЗАЛУЖНИЙ VS МІЛЛІ - 3.

Пост буде у стилі "Питали? Відповідаю.

1. "Коли вже там почнеться контрнаступ? То твої амери кажуть що 30го квітня?

Амери. а саме генерал Міллі та генерал Остін дуже сильно сперечалися з генералами Залужним та генералом Шапталой з приводу дати початку контрнаступу - я про це писав постійно. Вони майже вимагали дочекатися постачання усього обсягу озброєння від союзників і лише потім йти у наступ. Українські генерали хтіли йти "локально та якнайшвидше" турбуючись про "моральний стан знесилених війною українців". Зрештою перемогла точка зору американців і вже Данилов вчора підтвердив їх правоту. Тривають останні підготовчі поставки. На початку травня прийдуть більше 100 "Леопард" - 1 та необхідна кількість боєприпасів особливо для танків та артилерії.

Я абсолютно нічого не знаю про конкретну дату початку контрнаступу - її знають лише в Україні і тільки 5 людей, у США не знає ніхто, але вважаю, що він почнеться у тому числі на тих "Леопардах". Я можу помилитися, але дай Боже щоби контрнаступ, якщо він почнеться раніше, не закінчився невдачею.

2. "Що там твої амери кажуть про Бахмут"?

Кажуть те, що і казали - його треба було оставити ще у лютому, випрямляти лінію фронту, акумулювати сили та починати контрнаступ. Генерали Міллі та Остін вважають, що ЗСУ не зможуть утримати Бахмут до початку контрнаступу, а це знецінить його значення і втрати, які понесли ЗСУ утримуючи його. Спрощено - "Людей поклали багато, не утримали - не мають вигідної позиції для ударів по російським флангам",

Сирський, Залужний та Шаптала вважають позицію американців дидактичною та відстороненою і вперто переконують їх у своїй правоті. Ті у відповідь раз за разом кажуть, що поважають рішення українців, але від своєї точки зору не відмовляються, хоча і пом'якшали її у середині березня визнавши, що ЗСУ значно послабили у Бахмуті російський військовий потенціал. Але з новою тактикою бидла яке вирішило просто знести Бахмут з лиця землі доцільність його утримання "визиває суперечки",

3. Що там твої амери думають про Макрона та Сі котрі змовилися посадити за стіл переговорів Зеленського та путіна наприкінці літа"?

Амери думають те саме, що і думали - переговори будуть обов'язково, але почнуться вони орієнтовно не наприкінці літа, а в середині осені після виходу ЗСУ на "Лінію 24", Усе інше - мрії від Китаю та Макрона котрий, як Франція завжди у всі післявоєнні часи, намагається грати у свою особисту зовнішньополітичну гру. Нагадую - Франція і з НАТО частково виходила свого часу і будувала "особисті відносини з СРСР", У світі не змінюється нічого, але Франція - наш ключовий союзник і з нею доведеться "добре попрацювати" і нашим можновладцям, і американцям та британцям. Думаю, що зрештою все буде так, як воно є і сьогодні.

Усе. До початку контрнаступу буду писати чисто на внутрішньополітичні теми та давати інфу від американської розвідспільноти, бо зараз такий час, коли начебто "а с нами ничего не происходит, и вряд ли что-нибудь произойдёт", але це тільки міраж. Скоро буде "великий вибух" і причин писати буде вдосталь. Віримо у ЗСУ, працюємо на Перемогу і знаємо, що усе буде так, як нам потрібно і вже у цьому році.
 
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%