Сообщение #2358685 Просмотреть на стене →

https://sport24.ua/uk/football/news/43017-molodiy-belgiyskiy-futbolist-gotoviy-grati-za-zbirnu-ukrayini-hochetsya-batka-poraduvati
#VIVAVIVAУКРАЇНА #історіясвітовогофутболу. #тенденціїукраїнськогофутболу
Молодий бельгійський футболіст готовий грати за збірну України: "Хочеться батька порадувати"
20-річний захисник Серкль Брюгге Крістіан Равич, чий батько походить з Закарпаття, не проти грати за збірну України.
– Я народився у Кортрейку в родині українця та казашки. Батько приїхав працювати до Бельгії, де познайомився з майбутньою дружиною. Зараз з нами живуть дідусь з бабусею, які приїхали з України. Я з дитинства навідував їх в Ужгороді. Також відвідував Київ та відпочивав в Карпатах.
– В тебе є досвід виступів в юнацьких збірних Бельгії. Знаю, що за тобою пильно стежили тренери нашої молодіжки. Ніхто з тобою не спілкувався щодо можливості грати за Україну?
– Ні. До мене особисто не зверталися. Якщо надійде пропозиція від УАФ, я відкритий до діалогу. Почути, що вони думають з цього приводу. Можливо про мене в Україні ще не знають. В мене всі опції на руках.
Я грав за Бельгію U-16, U-17, U-18. Дуже цим пишаюся. Хочеться і батька порадувати, якщо випаде нагода бути заграним за Україну, але спочатку все обдумати та обговорити з менеджером, як буде краще для мене, – розповів Равич в інтервʼю "Українському футболу".

В-принципі такі випадки непоодинокі й не факт,що гравець дійсно захоче виступати за нашу збірну ,а не лишень просто"поговорити" про рідну домівку по батьковій лінії Але так для інформації
 
Последние новости
"Це можна вважати результативною помилкою арбітра". Журналіст прокоментував епізод з пенальті у матчі "Шахтар" - "Динамо" Журналіст: "Я не зовсім розумію, чому проти "Шахтаря" не вийшов з перших хвилин Ярмоленко" "Треба платити гроші, тут нічого не зробиш". Журналіст висловив думку, які позиції варто посилити "Динамо" "Шахтар" – "Динамо" – 1:0: числа та факти Із чотирма гравцями "Динамо". Стала відома заявка юнацької збірної України U-17 на Євро-2024 Игорь Беланов: «Динамо» заставило «Шахтер» обороняться, что в чемпионате очень мало кто может себе позволить» Александр Бабич: «Шовковский понял ошибку, Ярмоленко изменил игру, но «Динамо» потеряло «золото» раньше» Николай Морозюк: «Мне бы очень хотелось, чтобы «Динамо» победило «Шахтер» Олег Шелаев: «Динамо» будет искать свои шансы с «Шахтером» в контратаках» "Моменти будуть у обох команд": Шаран, Костишин та інші тренери поділилися очікуваннями від матчу "Шахтар" – "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%