Сообщение #2345376 Просмотреть на стене →

2Green (13.03 в 20:24) № 2345368
-----------------------------------------
Пише Береза, не перевіряла- «Голова МЗС написав потужний пост про те, що через кадровий голод підштовхує міністерство шукати послів без профільної освіти, без досвіду, без профільних знань. Дипломатичний етикет або базові знання відходять на третій план. Шукають послів. Україні потрібні посли. Згоден, що дуже потрібні. Але якої якості?» не знаю, де він той пост написав. На офіційній сторінці МЗС - «14 лютого на базі Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ України розпочинається комплексний чотириденний навчальний онлайн-курс для дипломатів із країн Африки.

Підготовка африканських дипломатичних кадрів відбувається на виконання домовленостей, досягнутих під час першого в історії турне міністра закордонних справ України країнами Африки в жовтні 2022 року.

“Під час мого турне наші африканські партнери виявили неабиякий інтерес у вивченні українського дипломатичного досвіду. За рік протидії повномасштабному вторгненню Росії Україна зарекомендувала себе як беззаперечний міжнародних лідер в сферах комунікацій, публічної дипломатії, боротьби із дезінформацією та антикризового реагування. Навчальний курс, який розробило МЗС України, продовжить ренесанс відносин України та країн Африки, а також стане нашим практичним внеском в зміцнення стійкості країн Африканського континенту”, - розповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. У рамках курсу «Безпека та дипломатія у воєнний час. Український досвід» понад 200 дипломатів із таких країн, як Нігерія, Кенія, Ефіопія, Сомалі, Кот-д'Івуар, ПАР, Ботсвана, Мозамбік та Сенегал, матимуть унікальну можливість перейняти досвід українських дипломатів-практиків, провідних науковців-міжнародників та експертів аналітичних центрів.
 
Последние новости
"Дякую за цей дивовижний сезон". Легіонер "Динамо" поділився враженнями від чемпіонства у Греції Футболіста "Динамо" вдруге поспіль визнали найкращим в Україні у категорії U-21 "Були конкретні претензії до лайнсмена". Журналіст назвав причини походу Вернидуба до суддівської кімнати після матчу з "Динамо" Журналіст припустив фейл, відправивши до "Карпат" іншого гравця "Чорноморця": до Львова перейде екс-хавбек "Динамо" ЗМІ: Скандалами з матчу чемпіонату U-19 "Шахтар" - "Динамо" займаються КДК й Комітет етики та чесної гри «Результат матча с «Динамо» — не по игре. И есть вопросы по пенальти», — полузащитник «Кривбасса» Виталий Пономарев: «Рух» не будет специально настраиваться на игру с «Динамо» Илья Забарный: «Спасибо за сезон! Следующая остановка — Евро!» Іспанські ЗМІ описали гру Довбика, Циганкова і Яремчука: що журналісти зрозуміли з українського дербі Журналіст: "Головне, що пенальті у матчі "Динамо" - "Кривбас" не вплинув на жодні турнірні позиції"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%