Сообщение #2344152 Просмотреть на стене →

ДРГ РЕБ.
Доповнення до попереднього поста.

Сьогодні мав діалог з РЕБівцями, і ось що вдалось з'ясувати.
Є такий підрозділ, основна задача якого- захист інформації. Називається він Центральне управління захисту інформації і криптології (Восьме центральне управління) Генерального штабу Збройних Сил України - центральна служба забезпечення Міністерства оборони України та Збройних Сил України. І в них є такі машини, які називаються "Нота".
Це такий "Буковель" на мінімалках. Сенсу від неї небагато, але що є то є.
Задача ціх підрозділів- не особливо то і бойова. Це охорона складів, арсеналів, штабів, щоб мавік якийсь туди не залетв та не зібрав секретне інфо, класти підозріліі канали зв'язку. Але не на передовій. А в тилу. Бо це не бойові підрозділи які розраховані на серьозні задачі.

Але комусь дуже закортіло щоб вони з'явились на передовій, і таким чином було сформоване підтвердження про ефективність ціх "Нот". Тому вони і з'явились на передовій. Причому працюють абсолютно самостійно, звітуються хз кому, в координацію не входять з "старшим братом".
Тому що коли в координації- то твою реальну роботу бачуть всі. А коли ніхто не розуміє чим ти там зайнятий- то нема в тебе ніяких кордонів, якщо ти піздабол. Можешь звітувати що завгодно і ніхто тебе не перевірить, бо дійсно ніхто не розуміє чим вони займаються.

Ця проблема вже не один місяць, і в більшості ситуацій коли в чатах пишуть:
- Виключіть РЕБ, втрачаємо пташку!
- Ми не працюємо!
- Тоді хто працює?

Ось вам відповідь хто працює. І іх в чатах немає. Можуть виіхати куди завгодно та включитись коли заманеться.
Вийшло розпорядження головнокомандуючого під іх підпорядкуванні під РЕБ "старшого брата", але вони його чомусь не дуже хочуть виконувати.

Тому якщо ваш борт завалив якісь незрозумілий РЕБ, а поруч ви знайшли "Ноту" - то оформлюйте цю ситуацію згідно чинного законодавства, бо вони банальні зловмисники. І якщо у процессі буде пошкодженна антена- ну треба виявити, чи не були ці кульові отвори раніше тут. Там вже залежить від ситуації.

Що ще хотілось би сказати. Я вчора думав що мені після мого емоційного посту- хана. Але ніт, визвали в великі кабінети, вислухали, погодились що ця проблема є та з нею потрібно срочно вирішувати питання. І пообіцяли прискорити процесс встановлення взаємодії цих джигитів з старшим начальником по РЕБ на місцях. В російській армії я мабуть вже б получив статтю за дискредитацію армії, бо ти диви як молодший сержант розпиздівся. А тут ось так вийшло. Маю надію що дуже швидко ця проблема буде вирішена.
Доповідь закінчив.
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%