Сообщение #2343937 Просмотреть на стене →

2OldBlack (06.03 в 13:03) № 2343933
-----------------------------------------
Так. Ар'єв:

Зеленський і Єрмак використали війну для побудови жорстко підпорядкованої ним вертикалі влади, яка характерна для авторитарних режимів та гібридних демократій. Ручний парламент, уряд і правоохоронні органи, притиснені і залякані міські голови та місцеві органи влади. Об'єднане в єдиний, контрольований і цензурований інформаційний марафон телебачення, зачистка інфопростору і от нарешті остання цеглина.

Сьогодні офіс президента отримав контроль над НАБУ. Близькій до заступника Єрмака, керівник Державної Інспекції архітектури та містобудування Семен Кривонос, очолив Національне Антикорупційне Бюро. Перед тим НАБУ, в очікуванні змін стало більш чутливим до Банкової, ніж будь-коли - справи проти визнаних у світі реформаторів Коболева, Пивоварського тому доказ.

Іде повзуча антиреформа. Система повертається у формат часів Кучми та Януковича - з єдиним центром контролю усієї вертикалі. Це абсолютна влада, яка вже абсолютно розбестила її носіїв. Це часи, коли слово лідера вище за букву закона. Це робить нас далекими від Євросоюзу і НАТО, якими би красивими словами не запевняли у протилежному.

Якщо ми хочемо відірватися від русского міра з його авторитарними вертикалями, маємо не забувати, що тривале "неначасі" перетвориться у "вже пізно". Мовчання вбиває наше майбутнє. Пора повертати європейську Україну не лише за формою, а й за змістом.
 
+5
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%