Сообщение #2342493 Просмотреть на стене →

апитання від німецького телеканалу ZDF :
— Рік тому вас всі хотіли побачити, а зараз ви подорожуєте по всьому світу. То ви якось відчуваєте себе більш у безпеці, ви менш постали як ціль для путіна?
(Я так і не змогла зв'язати відповідь найвеличшнішого із цим запитанням. Може у вас вийде)

— Зробити припущення навіть послаблення підтримки України я вважаю що єдність об'єднання світу це я це головне моє завдання, гарно це я роблю, не гарно, точно не сам не один, але тим не менш. Є момент спочатку був складний момент ми показали що так. І були жорсткі діалоги у мене з усіма як офіційно так і не офіційно. І це був такий момент, а потім, ну знаєте а потім в океані буває ранок і потім по іншому всі побачили що не просто так, що ми дійсно міцні, що ми-ми слухайте ми це питання не просто що ми десь накопичуємо зброю, вона нам потрібна щоб вижити. Ми не воюємо, ми боремося за своє життя. І потім була така стадія, а потім було складно і була втомленість почата тому що всі люди і це справедливо, справедливо для всіх, всі люди є свої внутрішні питання, виклики, проблеми, ціни, інфляційні хвилі, багато всього, енергетика те що росія робила кризис через фуд сек'юріті, через блокування моря тощо, багато різних, різних криз і люди є люди прості і є ще своя кишеня так є в серці! Підтримка України але тут так воно вот тут серце ось воно де, але ще тут кишені і своя роди́на і важливий момент донести всім що це не наша війна, ми боремось за всіх вас і ще це не ця війна викликала кризу, це росія спеціально робить кризу щоб послабити вашу підтримку і звинуватити Україну...


ото є в людей міцні нерви не просто то дивитись, а ще й конспектувати
 
Последние новости
Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%