Сообщение #2341258 Просмотреть на стене →

Ну логіка в цьому є.

Отже, чому Ізраїль Азербайджану давав зброю, а Україні не дає? (Гандоны)
Так, Ізраїль справді Азербайджану давав зброю, вірніше Азербайджан її купував або проводив бартер. Азербайджан застосовував не просто оборонну зброю, а ударно наступальну, яка показувала величезну ефективність!
Однак тут на це питання потрібно дивитися трохи під іншим кутом.
Що зробив президент Алієв за півроку до війни? Перше, це велика операція спецслужб Азербайджану зі знищення агентурних осередків росії та ірану в Азербайджані. Друге - це кілька обманних переміщень армії в цілому, зміна напрямів. Третє, перед самою війною, видалення та контроль над генералами, які так чи інакше були пов'язані з московією.
А тепер подивіться, що з цього було зроблено у нас…
Гандони не Ізраїль, який відмовляється давати нам зброю. Гандони - це ті, хто не розуміють, що в нас правляча партія з самого верху до громадського депутатишки на місцях, пов'язані з кремлем і за будь-якої ситуації готові поміняти прапор на триколор. А головний фсбшник сидить біля зеленського, призначає міністрів та керує країною. Маючи служби, які можуть розслідувати питання державної безпеки (сбу, набу, дср.) у Міноборони воюючої країни(!), створюється антикорупційна Рада.

Кому тут давати зброю, та ще й високотехнологічну?!! Щоб воно завтра опинилося в кремлі і ціна питання буде путівка на мальдіви чи куршавель?
 
+6
Последние новости
"Це можна вважати результативною помилкою арбітра". Журналіст прокоментував епізод з пенальті у матчі "Шахтар" - "Динамо" Журналіст: "Я не зовсім розумію, чому проти "Шахтаря" не вийшов з перших хвилин Ярмоленко" "Треба платити гроші, тут нічого не зробиш". Журналіст висловив думку, які позиції варто посилити "Динамо" "Шахтар" – "Динамо" – 1:0: числа та факти Із чотирма гравцями "Динамо". Стала відома заявка юнацької збірної України U-17 на Євро-2024 Игорь Беланов: «Динамо» заставило «Шахтер» обороняться, что в чемпионате очень мало кто может себе позволить» Александр Бабич: «Шовковский понял ошибку, Ярмоленко изменил игру, но «Динамо» потеряло «золото» раньше» Николай Морозюк: «Мне бы очень хотелось, чтобы «Динамо» победило «Шахтер» Олег Шелаев: «Динамо» будет искать свои шансы с «Шахтером» в контратаках» "Моменти будуть у обох команд": Шаран, Костишин та інші тренери поділилися очікуваннями від матчу "Шахтар" – "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%