Сообщение #2329966 Просмотреть на стене →

Смотрю на эти фото и не могу понять, ты Андрюха тут Смачинский или уже Смирнов ?

Кто не знал, Андрей Смирнов оказывается, не Андрей Смирнов, а Андрей Смачинский.

А если внимательно посмотреть, то у Эндрю Смачинскиго есть второй паспорт, иностранного государства…

Сегодня про паспорт не будем, сегодня поговорим про анонимное письмо которое мне прислали неизвестные люди.

Теперь я понимаю почему Ермак решил уволить своего зама.

Будучи адвокатом Єфремова О.С. (народний депутат та голова фракції «Партія Регіонів» у Верховній Раді України в 2010-2014 роках), вже після початку фактично російсько-української війни, Смирнов А.О. здійснював виїзди до Російської Федерації через територію Республіки Білорусь, що підтверджується даними Державної прикордонної служби України (виїзд 22.10.2016 р., 24.11.2016 р.)
Смирнов А.О., перебуваючи в готелі «РОЯЛ - ЗЕНИТ I» на території острову Срібний бір в м. Москва, де проживають співробітники військової розвідки Росії та має помешкання екс-директор ФСБ Росії Микола Патрушев.

Систематичний зв'язок та спільні бізнес-інтереси Смирнова А.О. з кримінальним авторитетом Умкою адвокатом якого Смирнов А.О. був з 2015 року, та Астіоном В.М., який з 2018 року зареєстрований як адвокат АО«Смирнов і партнери», підтверджується офіційними відкритими даними.

Тісний зв'язок та матеріальна зацікавленість Смирнова А.О. щодо співпраці з кримінальним авторитетом Умкою та Астіоном В.М. підтверджується отриманням Смирновим А.О. на початку 2019 року номінального займу у матері Астіона В.М. на суму 9,8 млн. грн.

Безпосередньо Смирнов А.О. був організатором та куратором вивезення судді Чауса М.О. до Молдови та ініціатором спроби отримання ним політичного притулку у Молдові задля уникнення відповідальності в рамках розслідування НАБУ в Україні.

На початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України співробітниками СБУ було виявлено факт перебування Заступника керівника Офісу Президента України Смирнова А.О. у м. Львів, куди він втік 24 лютого 2022 р. і де, знаходився до початку квітня 2022 р.

Замість знаходження у важкий для країни час біля Президента Володимири Зеленського та виконання своїх прямих обов’язків держслужбовця, Смирнов А.О. розташувався у фешенебельному готелі «Emily Resort»
Готель «Emily Resort» належить Г.Козловському, який відомий своїми скандальними будівництвами у Львові та Львівській області, а також контрабандою сигарет.


Да, ребята Вы сейчас читаете биографию работника ОП, но это еще не все….

Ребята, это только первая часть.
Нас впереди ждут перелеты Смирнова в Москву, связи с криминальными авторитетами.

Джокер
 
+1
Последние новости
31 мая. Сегодня родились... Бущану — 30 Динамівець Микола Михайленко претендує на звання найкращого гравця Прем'єр-ліги місяця, Олександр Шовковський - найкращого тренера Сергей Ребров: «Надеюсь, день-два — и Миколенко с Судаковым будут в общей группе» Сумна історія. Чому Шепелєву час йти з "Динамо" Миколенко - про відновлення після травми: "Слава Богу, все йде за планом" Виталий Миколенко: «Надеюсь, уже скоро буду тренироваться в общей группе» Екс-форвард "Динамо" не реалізував пенальті у матчі за чемпіонство в Іспанії, а потім відзначився фірмовим шедевром Олег Дулуб: «Отправной точкой для ЛНЗ в этом году стал матч с «Динамо» Відома доля Яремчука у "Валенсії": тренер іспанської команди виніс чіткий вердикт перспективам українського форварда Легенда "Динамо" приїхав підтримати збірну України перед стартом чемпіонату Європи серед гравців з ампутацією кінцівок
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%