Сообщение #2329286 Просмотреть на стене →

Все одно вам доведеться починати з початку: скинути з голови орчі Орлани. Як ви не уникаєте цього факту, але скільки не крутись, а жопа ззаду. А в нашому випадку - ще й попереду. Уже підступила впритул і охоплює з флангів.
1. Скинути з голови Орлани.
2. Не буде Орланів - зникнуть Ланцети. Ну, не те, що вони зникнуть зовсім, але інтенсивність і точність їхнього застосування кардинально знизиться. Знизиться ефективність і швидкість ОрланоАрти.
3. Після цього ми зможемо підняти голови, підключити бронетехніку а арту і почати формувати власний "вогневий вал", в нашому випадку обмежений спочатку "полем смерті". Тобто осколковим полем високої щільності, з коротким часом реагування.

Скидання ділиться на дві складові: Виявлення Орлана і збиття Орлана.
Зараз реальність в тому, що Орлани бачать, навіть просто очима, без оптики. Вони годинами літають, доки не скінчиться бензин. Збити нічим. ПЗРК катастрофічно не вистачає. Союзники прокинули нас з поставками і виробництвом. Це вже факт, що відбувся.
Але окрім випадків, коли Орлан бачать, є і випадки, коли Орлан не бачать. Вони в свою чергу діляться на виипадки, коли
а) Орлан не хочуть бачити, просто не хочуть. Спостерігати, виявляти, повідомляти.
б) Виявлення Орлана потребує спец-засобів в даних умовах, але ці спецзасоби відсутні.(і часто їх ніхто навіть не збирається просити/закуповувати, тому що похуй)

Чим можна виявляти Орлан:
Радар (палєвно і прилетить). Радар, як активний метод, без наявності всього решти, в умовах домінуваня ворога не підходить.
Радіопеленгатор, зокрема направлений радіопеленгатор. Корисна штука, особливо якщо вона має звужений сектор, на 360, а скажімо 35-45 градусів. Хороша штука, але її ще не осилили. Принаймі до юзабельного стану, коли це можна було відтворювати серійно і замовляти серійно. Хоча давно час це осилити. Через широкий кут це допоміжний засіб.
Бінокль. ("просто візьми і користуйся"). 12х50, 8х56, IS-біноклі Canon... Мінус в тому, що тільки вдень.
Тепловізор. Однозначно найкраще. Цілодобове виявлення. Віддаль виявлення залежить від геометричних параметрів об'єктива і розрішення матриці. А також(другою мірою) від якості/чутливості, тобто здатності розрізняти маленькі різниці температур і правильного калібрування. Метод найкращий і його пропоную робити основним.

Чим збити Орлан:
а) зенітною ракеткою ПЗРК. Міні-ЗРК-ближнього радіусу.
б) дроном-перехоплювачем.
Все. Про лазери, ЕМІ і РЕБ і іншу інопланетну ху2.71ту забуваємо. А всього іншого, в тому числі ствольного, "союзники" нам не дадуть. Вже не дали.

Про те, що віджимання неба від Орланів слід починати з ближнього радіусу над головою і рухатися в бік 0+ всі пам'ятають? Тобто: орки створили суцільне орланопокриття над лінією фронту, ми так само повинні створити суцільне анти-орланопокриття над лінією фронту.

Чим виявляти і чим збивати - розібралися. Оце і слід розробляти/компонувати.

* окремо скажу за метод винесення командних пунктів Орланів. Воля Ваша пробувати "перескочити" проблему над головою і закинути в тил, але окрім всього решти, вам потрібна "координатна" антена для амплітуди радіо-сигналів від СтанціїорланоКерування, бо у вас дві площини керування. Ви рік прочекали доки вам зроблять таку "радійну" ГСН, але ви ще 10 років прочекаєте, а її не зроблять. І це не єдина тех-проблема.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0bsfhzWdVKLSPA1352n1dpEm1qBZqsJHXZU4ZHA2oiDEGZ5wZfK8N1a4kycyav3Kxl&id=100007954270172
 
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%