Сообщение #2328956 Просмотреть на стене →

ТРОХИ "ПРОРОЦТВ" ВІД НЕ ПРОРОКА.

Сьогодні мене дуже дорога мені людина трохи "пробила" - написала знову про можливе нове вторгнення з півночі. Що тут казати... Давайте на пальцях. І це не мої "пальці" - просто узагальнення прогнозів від військових штабів Европи, Британії, України та США та відповідних розвідок.

Чи можливе вторгнення з півночі в напрямку Київа? Можливе теоретично - через Чернігівщину, південь Сумщини. Але, щоби воно мало хоч якийсь шанс на успіх, угруповання повинно мати до 1000 танків та мінімум 95 тисяч мотопіхоти, не кажучи про артилерію та інше. Чи є такі сили у бидла? Відповідь - ні. Війська розшаровані по усіх ділянках великого фронту і, навіть якщо хуйло кине на Київ абсолютно усіх мобіків, то успіху досягнути не зможе - немає техніки для прориву, мало боєприпасів, логістика як була так і зостається вкрай поганою.

Чи може він спробувати? Так. І тоді, по висновкам Генштабів, нас чекають до двох місяців прикордонних боїв. Підкреслюю - ПРИКОРДОННИХ.

Герасімов, який очолив армію окупантів в Україні, дуже грамотний та досвідчений військовий. Це не я кажу - Залужний. І він чудово розуміє, що без належного постачання та забезпеченню необхідним озброєнням ніяке вторгнення не має шансів на успіх. А ЙОГО НЕМАЄ І У ПЛАНАХ НЕ ПЕРЕДБАЧАЄТЬСЯ!!! Тоді нащо наступати без шансів на успіх? А щоби розшарувати сили ЗСУ, не дати їм змоги сконцентруватися та нанести серію ударів для деокупації територій.

Ну а тепер про "Вангування". Не від мене - від отих "чортових" Генштабістів.
1. Похід на Київ малоймовірний і, якщо буде спроба, приречений на провал.
2. Можлива активізація військ бидлостану на кордоні з Сумщиною, Харківщиною та Чернігівщиною. Ціль - скувати сили ЗСУ, не дати їх перекинути на основні напрямки російського наступу - Донеччину, Луганщину, Запоріжжя.
3. Дуже ймовірний поступовий відступ сил ЗСУ на цих напрямках на невелику відстань з гарантованим поверненням втраченного до літа цього року.
4. Вугледар, Бахмут, Ліман, Білогорівка, теоретично Орехів можуть бути оставлені ЗСУ до квітня цього року. Підготовлений відхід не погіршить стійкість усього фронту в цілому.

Ось такі вони справи. Готуватися треба до двох з половиною важких місяців поступового відступу і виснаження бидлячих сил, хоча те, що я писав про "обмежений наступ ЗСУ" остається у силі. І, якщо він "зростеться" в силу різних обставин, то поламає Герасімову усі плани та дасть змогу почати великий контрнаступ раніше.

Тримайтеся, рідненьки. Найгірше ми пережили: і перші місяці вторгнення, коли відбивалися від бидла майже голими руками, і кризу з пальним, і блекаут яких більше не буде, і тягучий відступ ЗСУ минулого літа. Гірше вже не буде. Зброя надходить така, що дуже скоро у хуйла не буде навіть примарних шансів зберегти наші окуповані землі. Стійкості усім та віри. Перемога буде обов'язково, тому нерви під плінтус та спокійно працюємо задля того, щоби вона була скоріше.
 
+13
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%