Сообщение #2328701 Просмотреть на стене →

Ок, тут мене по Ланцетам штуркають. Часу нема знову те саме писати. І вже ізабелло. Короче: орки зробили за 6 місяців 1500(тисячу п'ятсот) Ланцетів.
Ланцет, ци типу як Світчблейд-600, тільки на відміну від Світчблейда, він є і він літає.
Орки почекали доки опаде зеленка і починають Ланцети масово застосовувати. По всіх вас.
Раніше їх також застсовували, періодично-регулярно, для винесення нашої ППО і пунктів керування Байрактарами.
Тепер будуть масово.
Хуйло наказав втричі збільшити випуск Ланцетів.
Сценарій винесення нашої ППО завжди схожий: вгорі НАД ППО висить-кружляє БПЛА-спостерігач/навідник. Це або Елерон, або Орлан. А Ланцет летить нижче, над землею.
На даний момент відомо що є два варіанти: Ланцет летить по картинці, яку бачить орк-опертор і керує ним в реальному часі. Ланцет летить на лазерну пляму на цілі, яку світить БПЛА-навідник.
Поки що більше випадків польоту Ланцета "по картинці".

Чому наше ППО не прикрите сусідніми ППО, чому ніхто не веде спостереження за небом довкола і особливо НАД ППО (хоча б в бінокль/хороший тепловізор, можна добре побачити), я хз, і не впевнений, що хочу знати.
Чому існування ОБОХ БПЛА в безпосередній близкості від ППО ніхто не помічає і навіть не пробує шукати - не знаю також.

Тепер FAQ-и
1. Чи допоможуть сітки?
-Сумніваюсь. Це повинні бути якісь надміцні сітки, з кевлару, чи щось таке. Які не тільки зупинять на швидкості Ланцет, а і не влетять разом з ним в ціль. Думаю, що плести такі сітки і розвішувати їх ви точно полінуєтесь. Раз навіть тентами досі не забезпечили вашу техніку.

*Якщо це окремі, фрагментовані сітки на певній відстані, які зриває Ланцет, після чого вони обплітаються за принципом боло і глушать його пропеллер - ок, тоді готовий розглянути, якщо ви готові до такого маштабу.

2. Чи допоможе дим?
-Дим теоретично може допомогти. Тільки це повинен бути дуже великий дим і дуже швидкий дим. Бажано з додаванням алюмосилікатів (і одночасним вирубленням енергії на антену, якщо ціль-радар). Бо можливо будуть проблеми з хмарою алюмосилікатів в високоенергетичному електромагнітному полі біля антени. Не впевнений, але може дуга йобнуть. Це має бути такий дим, як миттєва димзавіса на танках. Тільки ще маштабніше. Щоб орк-оператор втратив оріентацію в цій великій хмарі.
Перша проблема: дима для армії у вас як ніхуя не було, так і ніхуя нема. Окрім тих синіх шашок, які ви штовхали свого часу на тендерах по 900+грн. за штуку. Тим більше з алюмосилікатами, тим більше миттєвої постановки.
Ну і головне: щоб це застосовувати, хтось повинен взяти хоча б бінокль, якщо нічого іншого нема, і слідкувати за наближенням Ланцета/Появою БПЛА - розвідника. Хоча б слухати вухами, якщо довкола ніч і бідося.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%