Сообщение #2328043 Просмотреть на стене →

Ось іще, для роздумів)

БЮЛЕТЕНЬ РЕАЛЬНОСТІ.

Так, щоби 2 рази ноги не топтати. Я розумію, що Арестовіч звільнився, але я на його місце не наймався! Розумію людей, своїх друзів та знайомих, у яких від постійних "загрозливих" бидлостанських ІПСО їде дах і тільки тому погоджуюсь раз а тиждень видавати свій особистий "Бюлетень реальності". Можете не лайкати та не читати його - мені на краще, бо заставляти себе навідуватися у клоаку під назвою ФБ дедалі важче. Але борги потрібно віддавати...

Комітет Об'єднаних Штабів США вважає реальним три базових варіанти розвитку війни в Україні.

1. Оптимістичний. Наступ військ РФ почнеться у березні і буде спрямований на повний захват Донецької та Луганської областей та частини Запорізької області. Останній наступ буде допоміжним, для відволікання від основного напрямку наступу. ЗСУ скують та виснажать російськи сили маневреною обороною та перейдуть у контрнаступ. В результаті декількох знакових поразок військ РФ. фронт розсиплеться і українські війська "на плечах супротивника" вийдуть на кордони 91го року до середини літа цього року. У Пентагоні цей варіант вважають малоймовірним в силу наступних причин. 1. Навчальні Місії союзників не встигнуть підготувати достатню кількість особового складу ЗСУ для контрнаступу до червня, особливо танкистів для новітніх танків. 2. Неможливість швидкої підготовки української інфраструктури для обслуговування нової техніки.

2. Середньозважений. Наступ російських військ на напрямках з першого варіанту, зупинка його у травні. Перший контрнаступ ЗСУ до початку липня з виходом на"Лінію 24". Перемовини з РФ про мирну деокупацію загарбаних у 14му року територій, провал, другий контрнаступ на Крим та Донбас вже з танками "Абрамс" та збільшеними поставками іншої зброї, зокрема далекобійних ракет. Війна повинна скінчиться наприкінці осені перемовинами і укладанням базового пакта про закінчення війни та наданням РФ гарантій безпеки з одночасною виплатою репарацій з арештованих активів РФ та її громадян у державах антипутинської коаліції.

3. Песимістичний. Знову таки наступ РФ на Донбасі та Запоріжжі, зупинка наступу у квітні, контрнаступ ЗСУ котрий РФ зупиняє "м'ясом" у безмежній кількості. Блокування другого наступу ЗСУ тією ж ціною, перехід війни у позиційну фазу з перманентними обстрілами після чого, по задуму путіна, повинні бути перемовини на умовах москви.

Варіанти можуть мікшуватися, але у невеликих масштабах. Захід, в першу чергу США, розраховує не допустити третій варіант яким завгодно способом, бо якщо московія утримається, то у наступному року виділяти гроші Україні стане вкрай проблематично - в США почнеться виборча кампанія у яку Байден повинен увійти або "Переможцем РФ", або "Великим миротворцем".

Це реальні розрахунки тих, хто вміє рахувати не тільки гроші, але й можливості. У московії нема можливості наступати з Беларусі - немає ресурсів для організації наступу і навіть якщо хуйло кінцево збожеволіє та оголосить повну мобілізацію, то така можливість з'явиться у неї тільки у жовтні цього року.

А тепер дві РЕАЛЬНІ фрази від Алена Даллеса, вони стосуються того, як треба поступати з бидлостанои після аійни. Дата записів бесід з послом Ватікану - листопад 1944го року.

"Я вивчав труди російських письменників та філософів і помітив характерну рису росіян - вони схильні орієнтуватися на ідеальні конструкції минулого, а не на побудову моделей майбутнього. І це згодом її поховає". Уточнення - під назвою "Росія" він мав на увазі СРСР.

"Засилати на територію Росії диверсантів щоби вони знищували військові та промислові об'єкти - марна справа. Так вони не посипляться. А ось коли наша пропаганда доведе кожній нації що вона може сама царювати на своєї землі і розмовляти на своїй мові, то цьому росіяне не зможуть протиставити нічого".

США майже 45 років вперто і поступово працювали над пропагандою західного образу життя впершу чергу серед радянсько молоді і совок таки розвалили. Черга за бидлостаном. Швидко розвалити його неможливо, але за років 50 при кропіткий праці місія таки здійснена.

Що повинен був донести - сказав. Допомагаємо ЗСУ та один одному. Не їдемо дахом від уявних загроз і пам'ятаємо, що все буде як нам потрібно, не скоро,але вже в цьому році. До зустрічі через тиждень.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%