Сообщение #2326448 Просмотреть на стене →

Ірина Луценко

Вже три місяці, як Луценко зі взводом аеророзвідки працюють під Бахмутом і Соледаром. Вони - очі нашої артилерії.

Вчора в ефірі одного з телеканалів він наголосив, що зараз Соледар - це «м’ясорубка» для вагнерівців, як би росія не заявляла про взяття цього містечка.

Він упевнений, що захід «вагнерівців» на чолі із Пригожиним у Соледар є радше їх поразкою, ніж перемогою.

«Вони там самі, їх нещадно «мочить» українська артилерія з усіх видів озброєння, здебільшого західного. На кадрах, які ми потім публікуємо, видно, як вагнерівці бігають по вулицях як миші чи таргани від будинку до будинку до того часу, поки їх наздоганяє українська артилерія.

Мав задоволення бути коригувальником в тому числі HIMARS, який одним прильотом накрив 25 вагнерівців у хаті з кінцями.
Така робота нами спільно з артилерією проводиться щоденно по три-чотири рази на день, коли такими групами знищуються «вагнерівці».

Другий важливий факт: російська артилерія мовчить, мовчить взагалі. У мене враження, що покидьок і фашист Пригожин догрався, він кинув виклик російському генералітету.

Сьогодні, коли путін віддав всю владу генералітету для ведення війни, вони помстилися Пригожину. Соледар обстрілюється з української сторони і повністю закритий з тилу, де стоїть російська армія. Стоїть і мовчки спостерігає, як ми знищуємо цих фашистських недолюдів.

У цьому особливість Соледара. Це «м’ясорубка» для «вагнерівців». І ми із великим задоволенням крутимо ручку цієї «м’ясорубки», знищуючи живу силу найбільш агресивного, найбільш фашистського ядра російських ЗС при повному потуранні російської армії. На щастя».

А пізніше з’явилося відео, де «вагнерівці» у соледарі стогнуть від того, що їх кинули, що «х*хлы лезут из всех щелей и все простреливается, нигде нет спокойного места».

А що ж ви хотіли, виродки? Ви прилізли на нашу землю зі зброєю і хочете хліб-сіль? Сіль ми вам дамо, багато солі!

Все буде Україна!🇺🇦

Залишу посилання на ефір Луценка у першому коментарі⬇️‘
 
+5
Последние новости
Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян Рівно 49 років тому "Динамо" вперше в історії виграло Кубок володарів Кубків УАФ начала расследование в связи событиями после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19» Николай Несенюк: «Украинские футбольные ветры очевидно показывали, что «Шахтеру» не дадут проиграть, а «Динамо» — выиграть» Колишній нападник "Динамо" Назарій Русин може повернутися до Прем'єр-ліги Илья Забарный: «Большое спасибо за эту награду» Прем'єр-ліга привітала "Динамо" із 97-річчям
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%