Сообщение #2315549 Просмотреть на стене →

Добре, Грін, напросився, зараз я тебе роз'єбу по фактам :)

А в результаті все буде саме так, як казав Смус, що і Єрмак і Зе і Залужний в одному човні. Як і всі.

1. Ці канали з першого ж місяця пишуть про конфлікт Зе/Єрмака з Залужним.

ФАКТ - це ніяких доказів цьому немає. Залужний ефективно працює, ніхто йому нігде рота не затикає, більш того, саме Зеленський його призначив.
Навіть, якщо у Залужного є питання до Зеленського, він розуміє, що нічого такого зараз робити не можна. Після перемоги - інше діло.

2. Сирський/Єрмак змусили Залужного вислати елітні бригади в Соледар, а вони там втратили боєздатність.

ФАКТ - ні в того, ні в іншого немає ефентивних важелів для цього. Звісно, можна сказати, що Єрмак заплакав, і Зеленський наказав йти рятувати Соледар/Бахмут.
Реальність же така, що ЗСУ просто сточують об ці міста десятки тизяч російських військ щомісяця. І купу техніки. Це і є друга частина війни на виснаження, це і є тактика Залужного.
Звичайно багато наших хлопців там загинуло, але просування на 5 км за 5 місяців на щось натякає.

3. На відміну від Печерського пагорбу, ЗеІнформу той самий Подоляк, Єрмак, навіть Арестович - це відомі люди, до яких завжди можна потім буде прийти.
А ці канали - це хуй зна що. Ти думаєш, якщо вони гонять на Зе і Єрмака то вони зразу патріотичні, і їх можна асоціювати з умовним Порошенком?
А що якщо за ними стоять тіпи з Росії, вилупки з ОПЗЖ, або, боже упасі, це злий Притула вже бореться з Зеленським?
 
+7
Последние новости
Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%