Сообщение #2315352 Просмотреть на стене →

ВЛАДА ВІДПОВІЛА

Я знав що буде гірко, та не знав що так скоро.

Лише вчора я написав про колонку Петра Порошенка в Українській правді, де він запитав владу - кудою вона іде? До ЄС, НАТО і розбудови нової України, чи вона бачить собі який інший шлях? От цей допис.

Відповідь влади прилетіла блискавично.

Спершу уряд провалив затвердження Державної антикорупційної програми, необхідної для вступу до ЄС. Потім депутати монобільшості з Комітету закордонних справ переголосували своє рішення про делегування Петра Порошенка в ПАРЕ.

Сталося це після того як депутат від ЄС Марія Іонова зажадала викликати на комітет новопризначеного посла України у Болгарії Олесю Ілащук. Так-так, ту саму яка дипломатом до призначення не працювала жодного дня.

Ви ж в курсі? Нам мало того що Швейцарія де послом сидить екс-генпрокурор Венедиктова зараз блокує одну ініціативу з допомоги Європи Україні, за одною. Ми ще й в Болгарію, де потужне російське лоббі, призначаємо послом сексологіню-консультантку.

А в ПАРЕ замість колишнього президента Порошенка направляємо невідомо кого, при чому влада подає все це як форму розправи з опозицією.

Очевидно, вести Україну в ЄС та НАТО ця влада не збирається. Певно в ОПУ свято увірували що об Захід можна відверто витирати ноги - все дасть. А чьо? Дав же Захід Джавеліни і Стінгери, коли ЗЕкоманда звинувачувала той самий Захід в роздмухуванні конфлікту з Москвою?

Скажу так. Нові обличчя вкотре демонструють свою політичну незрілість і свою повну недолугість. Невміння дивитися на кілька кроків уперед. Те що напередодні вторгнення рейтинг "служок" провалився нижче рівня рейтингу ЄС їх нічому не навчило.

Виграти війну нам допоможуть, це очевидно. А от далі почнеться післявоєнна дипломатія і післявоєнне відновлення економіки, де ЗЕкоманда буде напряму залежна від підтримки Заходу. Отут на ЗЕкоманду чекає величезна кількість проблем, вони навіть ще не уявляють всього їх обсягу. І лавірувати між Заходом і Москвою, як у часи Кучми, більше не вийде. Часи змінилися.

Так що тріумфуй владо. Призначай сексологінь, заявляй що армії непотрібні Мавіки і пиши відосики. Так, владо, тобі завжди везло, але везіння колись завершується. Владо, насолоджуйся сьогоденням - майбутнє для тебе буде жахливе.

І так. Заткнути рота опозиції через розправу з єдиною дієвою опозиційною силою, тобто з ЄвроСолідарністю Петра Порошенка, у влади не вийде. Не скажу чому. Самі побачите.ПЕЧЕРА ДРАКОНА
 
+2
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%