Сообщение #2315183 Просмотреть на стене →

Цікаве про слуг - Остап Дроздов ———————————————————————-Весела корумпо-історія з Сум.

Голова Сумської ОВА, ставленик президента і збирач данини з великого крадівництва Живицький бере собі радником мудака з числа донецьких опоблоківців.

Це не дивно, бо регіонали – бізнес-партнери слугенят із чималим досвідом успішного розкрадання держкоштів (мають чому навчити зеленоротиків).

Далі губернатор запускає свого опоблоківського радника в усі дорожні тендери. Фірма радника виграє мільйонні замовлення, але, як правильно пишуть журналісти-розслідувачі, «мудак хоче мільярдних замовлень».

Про що він прямо говорить у бесіді з місцевими дорожниками. Аудіоплівки цих відвертих розмов були оприлюднені наприкінці минулого року, і фраза "ми погонов нє боімся" стала класикою корупції під час війни у офісопрезидентській республіці.

Запис зливається у ЗМІ. Губернатор бекає-мекає, отримує покровительство з Києва і підписує своєму раднику дозвіл на виїзд за кордон. Уся країна під замком, а фігурант плівок, на яких відкрито обговорює суми відкатів, преспокійно виїжджає за кордон.

У Києва питань до сумського губератора нема. В ура-марафоні про плівки не розказують. Хоча на них – розмова, як радник губернатора вламує дорожників «внести заточку в тендери» (цитата високих державних діячів) на 10,5 мільярдів, щоб інші конкуренти не збивали ціни.

Уже 22 мільйони пішли маленькій фірмі, зареєстрованій на особистий телефон цього радника. Який уже з-за кордону освоїть решту.

СУМно, СУМно аж за край.
 
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%