Сообщение #2314826 Просмотреть на стене →

Хм ,й такі дослідження є :)

https://www.teawithlemon.com.ua/7963/
Як дізнатися характер жінки за її улюбленим алкогольним напоєм
Чи знаєте ви, що характер жінки можна визначити виходячи з того, яким спиртним напоям вона віддає перевагу? Все таємне коли-небудь стає явним!

Шампанському – надають перевагу кокетки і “хохотушки”. Такі жінки не проти вийти заміж за людину, яка набагато старше за них. Вони часто зраджують своїм чоловікам і п’яніють майже миттєво.

Горілку – п’ють жінки з твердим характером, сильні, вольові. Вони не приховують своїх бажань і п’яніють дуже повільно.

Коньяк – це напій жінок середнього віку, яким потрібно тепло, турбота і ласка. Приділіть їй більше уваги, постарайтеся зрозуміти її душу, і вона буде любити вас вічно. П’яніє вона швидко.

Віскі – його п’ють впевнені в собі жінки без комплексів. Випивши, можуть проявляти безумство, бути непередбачуваними. П’яніють швидко, а на ранок не люблять згадувати про вчорашнє, так як “навернути” можуть чимало …

Текіла – для екстравагантних, “вибухонебезпечних” панянок. Вони можуть бути буйними і небезпечними, хоча після кількох порцій миттєво “відрубуються”.

Ром-кола – улюблений напій жінок, які люблять експерименти в усьому. Тверезіють вони, не встигнувши сп’яніти, і часто зникають по-англійськи. Словом, не засумуєш.

Джин-Тонік – ці жінки мало в чому розбираються, часто говорять про те, чого не розуміють, п’яніють швидко, а на ранок не можуть згадати, що з ними сталося.

Червоне вино – люблять емоційні, пристрасні натури. На вигляд жінка може бути стриманою, але всередині бушують урагани. П’яніють не так швидко, але в сп’янінні неповторні …

Біле вино – стримані, які знають собі ціну, холодні і розважливі світські левиці. Вони завжди залишаються тверезими і вкрай обережні в своїх вчинках.

Лікери – це для “солодких” жінок, які ведуть домашній спосіб життя. Вони добре готують і ведуть господарство. Люблять дорогі подарунки.

Пиво – для жінок “без претензій”. Ці жінки – відмінні “хлопці”. З ними добре радитися. Вони незамінні товариші по роботі.

#ностальжі #історія #Черкаси
 
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%