Сообщение #2314007 Просмотреть на стене →

Cy
Багато розмов про M2 Bradley і про те, як він МОЖЕ потрапити до України. Давайте прояснимо деякі моменти:

- якщо Бредлі поїде до України, то не один. Разом з ним поїдуть запчастини та допоміжне обладнання. Тонни. Так що ніяких проблем.

- Бредлі, який поїде, буде, ймовірно, у версії M2A2 ODS. Це Бредлі, який був модернізований щонайменше 3 рази з часу останньої битви з СРСР.

Броня стала товстішою, управління вогнем - кращим, гармата - кращою, ПТРК - кращим, приціли - кращими. Все покращилося.

Що вже казати про музейні експонати, якими є більшість російської техніки? Ну, їх стало менше, і це все.

Гармата М242 пробивала Т-72 в обох війнах в Перській затоці. Бронебійні снаряди нищівні для радянських танків з литою бронею. Повірте, ми теж були в шоці (екіпажі Бредлі). Піхота намагалася сховатися за остовами танків. Це ніколи не працювало. Довга черга діставала їх.

Тепловізійні приціли на Бредлі чудові і можуть використовуватися в режимі розвідки, а 25мм гармата може використовуватися (і використовувалася) в протиснайперському режимі.

Бредлі дуже швидкі. Я можу сказати, що з пагорба я їхав на ньому зі швидкістю понад 60 миль на годину (96 км/год). І так, я був одягнений в коричневі камуфляжні штани.

ПТРК, вони вже мають його і використовували в бою. він працює і НІЩО не може вижити після влучання з нього. з 15+ пострілів, які я зробив, лише 1 промах через несправність. Enough said.

Дехто спробує сказати «це занадто складно для України»... НІСЕНІТНИЦЯ.
Якщо 18-річні американські діти можуть тримати його в робочому стані, то розумні загартовані українські механіки теж. Все працює за принципом plug and play. і він поставляється з комп'ютером, який скаже вам, що зламалося.

На світлинах (у червоних прямокутниках): покращення броні на Бредлі проти покращень, яких зазнала більшість російських БМП-1 протягом останніх 30 років.
 
+7
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%