Сообщение #2313028 Просмотреть на стене →

🔴 Влада заблокувала ввезення квадрокоптерів для ЗСУ

Квадрокоптери з тепловізором, які мій фонд закупив для 93-і бригади та для батальйону Свобода 4-і бригади НГУ зупинені на кордоні, так само зупинені й інші поставки. Тобто влада не готувалась до війни та не купувала сама квадрокоптери, і тепер заважає завозити квадрокоптери громадянам.

В цей час без проблем можна домовитись з контрабандистами та по ціні відсотків на 30 дорожче купувати дрони в Україні без оцих усіх офіційних узгоджень взагалі. Питання - на кого працює під час війни голова Державної служби експортного контролю Павліченко - на українську армію чи на кишеню контрабандистів, торгуючи доводами на ввезення? І коли нарешті прокинеться Верховний головнокомандувач та зверне увагу на корупцію, яку його підлеглі створили у постачанні дронів в Україну?

Я б порадив хоча б раз високим керівникам заїхати на передову та усвідомити, що дрони у повітрі - це чиїсь життя на землі. Не на фотосесію заїхати, а саме поспілкуватись з солдатами, як ви їх забезпечуєте, що постачаєте, і чи потрібно мати можливість завозити усім громадянам. Так, потрібно, бо влада забезпечує можливо відсотків 5 від потреб у дронах, не більше.

Юрій Бутусов
 
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%