Сообщение #2312099 Просмотреть на стене →

Марко.
Плюсую.

На тему законопроекту #8272.

Спробую виважену думку.
Я розумію чому цей законопроект подали. І причини- важливі. Тому що солдат не зрозуміє командира бригади, якому військомат передав групу біосміття, яке бухає, відмовляється виконувати накази, та сидить в ППД займаючи штатку, поки командир заряджає юристів пройти десять кругів ада щоб зробити щось з непоодинокими випадками. У той час коли боєготова частина бригади воює у некомплекті і за себе, і за них.
І ці сонечки вкрай заїбали. Причому вони ще погрожують командирам що якщо іх відправлять, то вони запишуть відео як іх голіх-босих хочуть без зброі відправити виконувати самовбивчі накази. В нас же свободна країна, і зрадофілів які вступляться за сонечко не розбираючись в нас теж достатньо.
Іх треба виганяти з армії з відповідними репресіями. Вони такі ж вороги армії, як і пігдогі.

Але.
Систему характерізує рівність. Тому честно було б мати систему репресій воєнкомів, які забирають біомотлох для статистиці. РАВістів які болт кладуть на оформлення паперів для отримання зброї, і навіть волонтерського майна, якщо треба його ставити на баланс- а в них лапки. Бо краще бійці без майна, ніж він там бумажки буде збирати та оформляти, відморозитись завжди ж легше.
Командирів які розмістили в штабі новостворених підрозділів своїх родичів, клали болт на навчання особливого складу та забеспечення, а потім розводять руками перед бійцями яких терміново перемістили на позиції, де потірпали більш забеспечені підрозділи, а в них нічого немає.
Якщо в край кута ставити тільки солдата- це не дасть потрібного ефекту, а ось напругу сформувати в військах може легко. Тому хотілось би щоб цей нужний закон у другому читанні переробили щоб це не був карательний інструмент солдата, а частина загальної військової системи.
Тому що цей закон- це інструмент. Як зброя. І все залежить від того, як ім та проти кого користується. І якщо ім скористується якийсь мудак проти солдата який у своємі праві- то це може визвати дуже погані наслідки, тому що тоді за цього солдата включиться військове братерство, а цей конфлікт буде тільки на руку ІПСО пігдогів.
Закон потрібен. Але з урахуванням інших нюансів.
Думка суб'єктивна якщо що.
 
+1
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%