Сообщение #2311719 Просмотреть на стене →

Рахункову палату попри всі перипетії готується очолити Геннадій Пліс, перевірена людина Єрмака.

Цим призначенням герої сучасності остаточно захистяться від навіть найменшої перевірки своєї бурхливої фінансової діяльності під покровом війни.

Рахункова палата – це орган-аудитор, який від імені парламенту наділений повноваженнями перевіряти не лише всю вертикаль виконавчої влади, але й військових. Повне підминання Рахункової палати означає повну свободу бюджетних дій без огляду на відповідальність. Свій свого перевіряти не буде.

Попередник Пліса полетів із посади після того, як здуру проревізував контракти турецької фірми «Онур» по великому крадівництву. Характерно, що Пліс, до тепер очолюючи Державну Аудиторську Службу, зупинив усі перевірки проти «дорожників».

Повний контроль над Рахунковою Палатою означає просту річ: тепер ніхто ніколи нічого кривого не побачить по всій виконавчій вертикалі, яка освоює трильйонні бюджети. В тому числі Міноборони.

Поставивши недобачаючого ручного інспектора, герої сучасності фактично замкнули систему власної безкарності також тим, що сервіс публічних закупівель Прозорро скасував відкриті аукціони, а то, не дай Бог, світло зникне в найцікавіший момент торгів.

Навіщо публічність, якщо, посилаючись на війну, можна по стартовій заявці визначати наперед відомого переможця.

Сухий залишок: на кінець року влада повністю підім’яла під себе ВСІ контрольні органи. Перевіряти владу в нашій країні більше нема кому. Остап Дроздов
 
Последние новости
Игорь Суркис — Александру Усику: «Ваша воля к победе является настоящим примером для представителей всех видов спорта» Сергей Ребров: «Я всегда на связи с Миколенко, надеемся, что он начнет тренироваться в общей группе 30 мая» Денис Бойко — Александру Усику: «Браво, нападающий!» "Динамо" повторило особистий рекорд у Прем'єр-лізі Шапаренко провів 200-й матч у кар'єрі В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%