Сообщение #2301331 Просмотреть на стене →

Я відчуваю нереалізовану потребу дописувачів в аналітичних лонґрідах провідних світових ЗМІ. Тримайте.

https://www.wsj.com/articles/xi-jinping-putin-china-russia-relations-11671030896?mod=hp_lead_pos5

Xi Jinping Doubles Down on His Putin Bet. ‘I Have a Similar Personality to Yours.’

Після 9 місяців вичікування Сі Цзінь Пінь вирішив налагодити тісніші стосунки з росією для довготривалого партнерства та протистояння Заходу. Ключові інтересі Пекіну полягають в імпорті російської нафти, газу та с/г продукції, спільні енергетичні проект в Арктиці та збільшення китайських інвестицій в інфраструктуру росії, зокрема, залізницю та порти.

Також Китай та росія налаштовані збільшити обсяг взаємних розрахунків є юанях та рублях, що допоможе краще протистояти західним санкціям, а Пекіну збільшити обіг юаня.

Перші місяці війни змусили трохи дистанціюватись Пекін від росії, тому що Китай все ще дуже залежний від західних технологій та попиту, і ця обережність посилилась в вересні-жовтні після невдач росії у війні та погроз Хуйла застосувати ядерну зброю. Але останні тижні Пекін все ж вирішив піти на зближення з Москвою, але в якості ведучого партнера, чому дуже сприяло захоплення Сі Цзінь Піна Радянським Союзом та особисто Хуйлом.
 
+1
Последние новости
Мирча Луческу: «Уверен, Румыния пройдет Нидерланды. Возможно, она даже станет чемпионом Европы» Яремчук відмовив "Трабзонспору". Відомі інші претенденти на нападника Вернидуб не оцінив півзахисника "Динамо": "Кривбас" повертає киянам непотрібного їм гравця Яремчук отказался переходить в «Трабзонспор». Он хочет в топ-лигу и в Лигу чемпионов Сегодня «Динамо» проведет первый спарринг летнего межсезонья. Но он будет полностью закрытым Джерело: "Динамо" не робило пропозицій щодо трансферу Бейгера. Ексзахисник МЮ не сподобався селекційній службі киян Колишній півзахисник "Динамо" попрощався з "Колосом". Він грав за команду з 2020 року Не змогли домовитися з "Динамо"? Кендзьора, який належить киянам, не поїхав на збори з ПАОКом Кандидатура Бейгера по состоянию на сегодня уже является неактуальной для «Динамо», — источник «Бешикташ» начал контактировать с Шапаренко и готовится к переговорам с «Динамо»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%